Etapa 12: Alpbach - Niederau/Wildschönau


 

Pe această etapă medie spre dificilă se deschid priveliști panoramice impresionante în direcția muntelui Wilder Kaiser, iar bicicliștii văd pentru prima dată la orizont Alpii din Kitzbühel. Și minunatul drum panoramic deasupra de Inneralpbach este o experiență de neuitat. 930 metri diferență de altitudine trebuie parcurși în această etapă, cu forță musculară, iar cei 1.950 metri diferență de altitudine de coborâre sunt foarte solicitanți, mai ales coborârea de la Hornboden, în serpentine strânse spre Inneralpbach. Recomandare: treceți neapărat pe la brutăria din localitatea Oberau.

  • Telecabină de-a lungul etapei
    Wiedersbergerhornbahn Alpbach: +43.5336.5233 | www.alpbachtal.at
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.

Deschide harta interactive

Punct de plecare

Alpbach

Punct de sosire

Niederau/Wildschönau

Masiv muntos

Alpii Kitzbühel

lungime

33,7 km

Trăsătură

  • Trasee complete
  • fără limite
  • E-Bike-Ladestation(en)

grad de dificultate

dificil

altitudine

1.760 m

Höhenmeter bergauf inkl. Bergbahn: 2.085 m
Metri altitudine la deal 1.085 m
metri altitudine la vale 2.130 m

Condiţie

bikefitness

Descărcări

Descrierea traseului


Cu telecabina Wiedersbergerhorn ajungeți la restaurantul de pe munte, Hornboden. Odată ajunși sus, traseul începe cu o scurtă bucată pe sub telecabină, înainte ca drumul să cotească spre sud și drumul de pietriș să coboare ușor până în poiana alpină Moserbaumgarten (1.603 metri). De acolo, drumul duce spre Inneralpbach. După primele case faceți la dreapta, urcând ușor spre sud est. După capela Buam faceți stânga spre un pod, iar după pod continuați spre nord. Aici începe urcarea. Pe asfalt, apoi pe pietriș și pe o porțiune scurtă prin iarbă, până ajungeți în cel mai înalt punct, la 1.680 metri. Continuați pe o cărare, apoi pe un drum de pietriș, în direcția Thierbach. De acolo urmați șoseaua spre vale, până în Valea Mühl, parcurgeți urcarea scurtă și ajungeți în localitatea Niederau.

Localităţi pe traseu


sosire

destinaţia dvs: Alpbach

susţinut de ÖBB-Personenverkehr AG

Căutaţi cazare


Căutare detaliată

Date de contact


Tirol Info
Maria-Theresien-Straße 55
6020 Innsbruck
t   +43.512.7272-0
e   info@tirol.at

Mai sus
Live Chat
Live Chat