Etapa 6: Seefeld in Tirol - Fulpmes


 

Această este cea mai lungă etapă a traseului de biciclete, ducând o scurtă orțiune prin Valea Innului, înainte de a începe ascensiunea spre muntele Brenner. Aveți în față 1.200 metri diferență de altitudine de parcurs doar cu forță musculară, înainte ca telecabina Muttereralm să vă transporte la înălțime, invitându-vă, la propriu, în valea Stubai. Priveliștea de pe Mutterer Alm spre Valea Innului, asupra capitalei tiroleze și lanțului muntos situat la nord, îmbinând tot ceea ce face Tirolul să fie atrăgător, reprezintă răsplata pentru efortul depus.

  • Telecabină de-a lungul etapei:
    Muttereralm Bergbahnen: +43.512.548330 | www.muttereralm.at
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.

Deschide harta interactive

Punct de plecare

Seefeld in Tirol

Punct de sosire

Fulpmes

Masiv muntos

Alpii Stubai

Munţii Wettersteingebirge

lungime

60,4 km

Trăsătură

  • Trasee complete
  • fără limite
  • E-Bike-Ladestation(en)

grad de dificultate

mediu

altitudine

1.760 m

Höhenmeter bergauf inkl. Bergbahn: 2.000 m
Metri altitudine la deal 1.350 m
metri altitudine la vale 2.170 m

Condiţie

bikefitness

Descărcări

Descrierea traseului


În Seefeld mergeți mai întâi pe străduțe mici, urmând apoi un foarte frumos traseu de mountainbuke în Valea Innului, ocolind astfel muntele Zirl, închis pentru bicicliști. Pe partea sudică a văii Innului drumul urcă, în curbe largi, pe străduțe, până în Sellrain, unde drumul urmează râul Fotsch spre sud, șerpuind apoi, după traversarea râului deasupra văii Innului, spre Mutter. De acolo se merge direct la telecabina Muttereralm, care transportă mountainbikerii sus, la peste 1.600 metri altitudine. De acolo, se coboară peste 600 metri diferență de altitudine, pe drumuri forestiere, până la intrarea în valea Stubai, acolo unde înainte de sfârșitul etapei, în Fulpmes începe o nouă urcare de 200 metri.

Localitate pe traseu


sosire

destinaţia dvs: Seefeld

susţinut de ÖBB-Personenverkehr AG

Căutaţi cazare


Căutare detaliată

Date de contact


Tirol Info
Maria-Theresien-Straße 55
6020 Innsbruck
t   +43.512.7272-0
e   info@tirol.at

Mai sus
Live Chat
Live Chat