©
©
Restaurantul IceQ
© Restaurantul IceQ
Staţiunea Sölden iarna
© Staţiunea Sölden iarna

Cele mai bune regiuni de schi din sezonul 2016 - 2017


Fiecare din cele 80 de regiuni de schi din Tirol asigură pârtii perfect preparate, siguranța zăpezii și o infrastructură excelentă. Dar în această iarnă dorim să vă invităm în special în regiunile prezentate mai jos.

Ötztal: Punctul culminat îmbrăcat în alb al Tirol-ului

În sezonul de iarnă care durează din septembrie până în mai, regiunea vă oferă tot de la A precum Après-Ski la Z precum zăpadă garantată. Indiferent dacă călătoriți cu familia sau cu grupul de prieteni, cea mai bună relaxare după o zi pe pârtie este pentru toată lumea fără îndoială complexul termal Aqua Dome. Sölden, destinația de top din regiune atrage oaspeții internaționali cu sport, acțiune și savoare la cel mai înalt rang. Iar stațiunile Obergurgl și Hochgurgl trăiesc din plin sloganul lor comun „Schi de cea mai bună calitate“ oferind servicii conforme oaspeților lor.  

De ce merită să vă planificați vacanța în Fügen- Kaltenbach

O altă atracție a regiunii este cu siguranță pentru mic și mare săniușul: fie ziua sau noaptea distracția la săniuș este garantată pe una din cele 5 pârtii special amenajate cu lungimi diferite, de la 800 m la 3,5 km: Fügenberg, Hochfügen, Uderns, Gattererberg undAschau 

Iar experiența de vacanță nu este completă fără divertisment. Iar această regiune se mândrește cu un mix potrivit atât pentru regii schiului, cluburi de schi, familii, pasionați de iarnă dar și vedete din întreaga lume care se regăsește în restaurantele și cabanele din zonă. În regiunea Hochzillertal se găsesc chiar două cabane exclusive și premiate „Kristallhütte“ și „Wedelhütte“. Iar în Hochfügen nu se poate rata o vizită la restaurantul de top „Alexander“.

Întreaga familie va savura această activitate: câteva ore de relaxare la complexul termal Erlebnis-Therme Zillertal din Fügen. Atracția oferă facilități adaptate celor mici și celor mari: bazin special pentru copii, loc de joacă pentru copii, plasă de cățărare, bazin cu valuri, un tobogan cu apă și unul cu colace garantează relaxarea bine meritată de cei mici după o zi la școala de schi. 

Mai sus
Live Chat
Live Chat