Localități & regiuni din Tirol

Indiferent din ce direcție vă apropiați de Inima Alpilor, peste tot domină peisajul dominant muntos. Peste 500 de piscuri cu altitudini peste 3.000m se înalță în Tirol, al treilea land ca mărime din Austria, fiind parte integrantü din peisajul alpin. Aici veți găsi informații detaliate despre cele 279 de localități și 34 de regiuni din Tirol.

Localități de top

Fügen

localitate

Staţiunea Fügen este situată la o altitudine de 550 m şi cu ai săi 3.700 de locuitori este cea mai mare localitate din partea de Nord a văii Zillertal. O vacanţă de neuitat este asigurată de distracţia la ...schi, posibilităţile culturale şi divertismentul oferit de complexul termal.

mai mult

Innsbruck

localitate

Capitala Tirolului, Innsbruck, este situată la o altitudine de 574m și combină într-un stil unic orașul cu muntele și cultura cu sportul.

mai mult

Ischgl

localitate

În Ischgl vă așteaptă combinația perfectă dintre sporturile de iarnă și petreceri: stațiunea cu ai săi 1.500 de locuitori aflată în regiunea Paznaun la o altitudine de 1.376m îi încântă în acceași măsură atât ...pe sportivi cât și pe petrecăreți.

mai mult

Kitzbühel

localitate

Savurați combinația autentică dintre sport, glamour și tradiție în exclusivul Kitzbühel: faimoasa stațiune a caprei negre unește tradiția străveche cu lifesyle-ul urban într-o manieră unică. Înconjurat de un ...peisaj muntos fascinant, stațiunea Kitzbühel este locul în care se întâlnesc iarna cele mai exclusive personalități ale peisajului monden internațional, iubitori ai sporturilor de iarnă.

mai mult

Mayrhofen

localitate

Stațiunea Mayrhofen din Zillertal se află la 633m altitudine și oferă pe lângă două regiuni variate de schi și posibilități de shopping, petreceri și relaxare.

mai mult

Neustift im Stubaital

localitate

Neustift în valea Stubai este una dintre cele mai tradiționale stațiuni de schi din Alpi. Localitatea cu ai săi 4.500 de locuitori este situată la poalele ghețarului Stubai la o altitudine de 994m.

mai mult

Sölden

localitate

Petreceți o vacanță de neuitat în Sölden: la o altitudine de 1.368m se află faimosul hotspot din Alpi cu ca. 3.100 de locuitori în partea inferioară a văii Ötztal.

mai mult

Tux

localitate

Explorați Tux și împrejurimile sale superbe, experimentați munții din Tirol plini de zăpadă cu numeroase activități sportive. Localitatea cu cei 2.00o de locuitori ai săi este situată în partea din spate a ...văii Tuxertal, o vale laterală a Zillertal, la o altitudine de 1.281m.

mai mult

Toate localitățile de la A la Z

Alpbach

localitate

Alpbach este imaginea autentică a unui sat de munte tipic tirolez. Datorită caselor sale tradiţionale din lemn masiv şi a arhitecturii sale unice, a devenit faimos mult peste graniţele Austriei.

mai mult

Ehrwald

localitate

Ehrwald este situat la o altitudine de 994m la poalele muntelui Zugspitze, cel mai înalt din Germania.

mai mult

Arată înregistrările 1 - 10 din 36
Pagina: