Localități & regiuni din Tirol

Indiferent din ce direcție vă apropiați de Inima Alpilor, peste tot domină peisajul dominant muntos. Peste 500 de piscuri cu altitudini peste 3.000m se înalță în Tirol, al treilea land ca mărime din Austria, fiind parte integrantü din peisajul alpin. Aici veți găsi informații detaliate despre cele 279 de localități și 34 de regiuni din Tirol.

Localități de top

Fügen

localitate

În partea de Nord a văii Zillertal cea mai mare localitate este staţiunea Fügen situată la o altitudine de 550 m având 3.700 de locuitori. Aici vă puteţi delecta cu oferta culturală, drumeţii şi ...tururi cu bicicleta, să vizitaţi mina din regiune sau să vă relaxaţi la centrul termal.

mai mult

Innsbruck

localitate

Orașul cultural sportiv innsbruck vă așteaptă la o altitudine de 574m punând la dispoziție o varietate superioară de oferte culturale și sportive.

mai mult

Ischgl

localitate

Metropola petrecerilor din iarnă Ischgl face parte vara din cele mai frumoase regiuni din Alpii tirolezi: stațiunea cu ai săi 1.500 de locuitori aflată în regiunea Paznaun la o altitudine de 1.376m între ...Alpii Sivretta și Verwall.

mai mult

Kitzbühel

localitate

Faimoasa stațiune Kitzbühel își arată avantajele chiar și vara: faimoasa stațiune a caprei negre unește tradiția străveche cu lifesyle-ul urban într-o manieră unică. Această combinație ...șarmantă transformă Kitzbühel în locul în care se întâlnesc cele mai exclusive personalități ale peisajului monden internațional, iubitori ai sporturilor.

mai mult

Mayrhofen

localitate

Mayrhofen din Zillertal aflat la 633m altitudine oferă distracție pentru mic și mare fie că sunteți pasionat de drumeții, cățărări sau ciclism pe muntele pentru cei mai curajoși Penken sau muntele ...pentru cei mai liniștiți Ahorn.

mai mult

Neustift im Stubaital

localitate

Neustift în valea Stubai este una dintre cele mai tradiționale stațiuni de drumeții din Alpi fiind situată la poalele ghețarului Stubai la o altitudine de 994m. Oferta de vacanță se întinde de la ...programe specializate pentru familia, la tururi de ciclism până la drumeții relaxante.

mai mult

Sölden

localitate

Faimoasa stațiune Sölden oferă un program diversificat și vara mai ales pentru drumeți și cicliști. Sölden se află la o altitudine de 1.368m în partea inferioară a văii Ötztal.

mai mult

Tux

localitate

Tux oferă oaspeților săi o varietate mare de activități pentru petrecerea timpului liber pe tot parcursul anului. Datorită ghețarului Hintertux aflat în imediata apropiere, aici se poate schia tot ...anul, dar și pasionații de drumeții, ciclism sau cățărări găsesc aici ce își doresc. Localitatea se află la o altitudine de 1.280m și este un punct de plecare perfect pentru tururi pe munții din regiune.

mai mult

Toate localitățile de la A la Z

Alpbach

localitate

Cine a vizitat o dată Alpbach ştie de ce a primit distincţii precum „Cel mai frumos sat al Austriei“ şi „Cel mai frumos sat cu flori din Europa“. Arhitectura uniformă preponderentă din lemn ...trezeşte amintirile la vremurile demult trecute.

mai mult

Ehrwald

localitate

Ehrwald se află la o altitudine de 994m la marginea de est a văii Ehrwald fiind flancat de muntele cel mai înalt al Germaniei, Zugspitze.

mai mult

Arată înregistrările 1 - 10 din 36
Pagina: