Schiat & Snowboarding

Tirol este landul unde schi-ul este la superlativ: Peste 70 de statiuni de schi și aproximativ de 5.200 de km de pârtii cu toate gradele de dificultate  vă așteaptă să le descoperiţi. Infrastructura este  respectată, cele mai moderne teleschiuri și telescaune. Vă așteaptă oferte avantajos pentru ȋntreaga familie, o varietate de evenimente și oferte de après-schi excepționale, acestea vă oferă o vacanţă de iarnă perfectă la schi, sus la munte ȋn Tirol.

 

 

Pârtie urșilor

Vacanță la schi cu copii

Stațiunile tiroleze oferă condiții excelente pentru un concediu de iarnă plăcut pentru întreaga familie. Dacă copiii sunt obosiți sau nu au chef să schieze, aceștia pot beneficia de cea mai bună ...
mai mult

Après-schiul în Tirol

Après-ski

Après-schiul în Tirol este la fel de variat ca Tirolul în sine. Luaț-vă o pauză și respirați, priviți fulgii de nea ce va înconjoară.
mai mult

Freeride

La freeriding simțiți zăpada proaspătă scârțâind sub schiuri sau sub snowboard și lăsați propriile urme în zăpada pulbere.
mai mult

Ghețarii din Tirol

Ghețarii dinTirol

Bucuria schiului la 3.000 de metri altitudine: cei cinci ghețari maiestuoşi din Tirol oferă un peisaj armonios și garantează zăpadă întreg anul.
mai mult