Schi & Snowboarding

De ce sa vii la ski in Tirol, Austria ?

Pentru că Tirol este cea mai renumită regiune de ski din Austria. Tirol este land-ul în care ai peste 100 de staţiuni de ski și mai mult de 5.200 km de pârtii pe care poți schia în voie atât peste zi, cât și noaptea.
Dotate cu infrastructură de ultimă generaţie, cele mai moderne teleschiuri, telescaune și centre de închiriat echipament sportiv, în Tirol vei gasi oferte de cazare și ski pentru toate buzunarele.
Binenteles ca avem câte ceva și pentru copii: cursuri de schi, pârtii de schi pentru copii și prețuri speciale la skipass și cazare.
Iar când ai obosit de atâta schi, te poți detașa si relaxa la evenimentele de apres-ski, la un vin fier sau un pahar din cea mai gustoasă bere locală.

Vino la ski în Tirol, regiunea renumită din Austria, și bucura-te pe pielea ta de toată ospitalitatea și calitatea austriacă!

 

Pârtie urșilor

Vacanță la schi cu copii

Stațiunile tiroleze oferă condiții excelente pentru un concediu de iarnă plăcut pentru întreaga familie. Dacă copiii sunt obosiți sau nu au chef să schieze, aceștia pot beneficia de cea mai bună ...
mai mult

Après-schiul în Tirol

Après-ski

Après-schiul în Tirol este la fel de variat ca Tirolul în sine. Luaț-vă o pauză și respirați, priviți fulgii de nea ce va înconjoară.
mai mult

Freeride

La freeriding simțiți zăpada proaspătă scârțâind sub schiuri sau sub snowboard și lăsați propriile urme în zăpada pulbere.
mai mult

Ghețarii din Tirol

Ghețarii dinTirol

Bucuria schiului la 3.000 de metri altitudine: cei cinci ghețari maiestuoşi din Tirol oferă un peisaj armonios și garantează zăpadă întreg anul.
mai mult

Siguranţă pe pârtie

Urmaţi pe pârtie regulile de conduită stabilite de asociaţia internaţională FIS şi aveţi grijă atât de siguranţa dvs. cât şi a celorlalţi.
mai mult