SPA alpin

Încărcați-vă din nou bateriile: veți uita într-o clipă agitația și stresul cotidian datorită efectului curativ a ierburilor originale.

În diversitatea de ierburi culese de pe pajiștile tiroleze se ascund puteri tămăduitoare nebănuite. Secreturl tratamentelor naturiste a fost purtat din generație în generație în Tirol. Astăzi aceste cunoștințe străvechi se regăsesc în tratamentele oferite de numeroasele complexe SPA. Băi în fân, saună cu aburi cu arome de ierburi și cure la saună vor întări sistemul imunitar sporind sănătatea și relaxarea.

  • O baie în uleiul pinului de munte obstrucționează inflamațiile, stimulează circulația sanguină și este foarte util în afecțiunile respiratorii.
  • Tratamente cu petrolul tirolez vechi de 180 milioane de ani sunt folosite pentru îngrijirea părului și a pileii și tratează afecțiunile aparatului locomotoriu.
  • Zâmbrul tirolez scade pulsul mai ales în cazul afecțiunilor mentale și fizice. De asemenea stabilizează circulația.
  • O baie în fânul realizat din ierburile de pe pajiștile tiroleze este considerată tămăduitoare și ajută la slăbit. Este utilizată la afecțiuni cu sistemul respiratoriu și pentru prevenție.