Fügen im Zillertal


 

În partea de Nord a văii Zillertal cea mai mare localitate este staţiunea Fügen situată la o altitudine de 550 m având 3.700 de locuitori. Aici vă puteţi delecta cu oferta culturală, drumeţii şi tururi cu bicicleta, să vizitaţi mina din regiune sau să vă relaxaţi la centrul termal.

Fügen vara: 

• Fügen este punctul ideal de pornire pentru drumeţii. Cu telegondola Spieljochbahn urcaţi direct la traseele de drumeţie. Printre atracţiile de aici se numără primul traseu de drumeţii desculţe pe vărf, o grădină de căţărări, cea mai înaltă mină deschisă publicului şi un parc de joacă.
• Oferta culturală vă pune la dispoziţie printre altele Muzeul local şi Centrul de prezentare a lemnului. Iar cine doreşte şi puţină aventură poate încerca traseele de ciclism.
• Pentru răcorire este ideală piscina exterioară şi complexul termal cu cel mai lung tobogan cu apă a vestului Austriei din localitate
• Aproximativ 80 de unităţi de cazare de la hoteluri de 4 stele până la camere private vă stau la dispoziţie în Fügen iar răsfăţul culinar este asigurat de multitudinea de restaurante.

Fügen iarna: 

• Direct din centrul localităţii cu telegondola Spieljochbahn urcaţi în regiunea schiabilă care este ideală pentru familii şi începători. Aici se află şi cea mai lungă pârtie din vale. Cu autobuzul gratuit puteţi ajunge şi în regiunea de schi Hochfügen-Hochzillertal
• Faimoasa colindă „Noapte de vis“ îşi are originile Fügen. Muzeul local, magazinul de prezentare a brânzeturilor locale, capele şi biserici istorice vă aşteaptă aici. Iar oferta culturală este completată de Centrul de prezentare a lemnului în cea mai modernă centrală termică biologică din Europa.
• În complexul termal Zillertal vă aşteaptă cel mai lung tobogan cu apă a vestului Austriei precum şi o diversitate de saune şi facilităţi SPA.
• Aproximativ 80 de unităţi de cazare vă stau la dispoziţie în Fügen iar oferta culinară este foarte diversificată.

 


Activităţi de vacanţă în Fügen im Zillertal


© FeuerWerk Fügen
© Tirol Werbung/Klaus Kranebitter
© Heimatmuseum
© Fügen Bergbahn
© Erste Ferienregion im Zillertal

unităţi de cazare preferate din Fügen im Zillertal


Toate apartamentele de vacanţă din Fügen im ZillertalToate hotelurile din Fügen im Zillertal
recomandat pentru

familii
44% (21)

cupluri
35% (17)

single
21% (10)

afaceri
0% (0)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


Căutare detaliată
Deschide harta interactive
sosire

destinaţia dvs: Hauptstraße 54, Fügen

susţinut de ÖBB-Personenverkehr AG

Date de contact


Erste Ferienregion im Zillertal
Hauptstraße 54
6263 Fügen
t   +43.5288.62262
f   +43.5288.63070
e   info@best-of-zillertal.at

Mai sus
Live Chat
Live Chat