Hotelul pentru copii & călărie Kröller ***


Gmünd 21, 6281 Gerlos

Hotelul pentru copii & călărie Kröller**** se află în localitatea idilică Gerlos, în inima Văii Ziller din Tirol, la 1.300m altitudine. Concediu cu copii – acesta este domeniul în care s-a specializat hotelul pentru copii distins cu 4 Smiley, dar și iubitorii de cai găsesc aici ceva pe placul lor.

Hotelul se află practic în centrul Zillertal Arena. Autobuzul gratuit spre stația din vale din Gerlos oprește chiar în fața hotelului. Nu numai domeniul schiabil Zillertal Arena se află în imediata apropiere, noi punem la dispoziția familiilor și dealul nostru, acoperit de zăpadă, cu teleschi gratuit și școală de schi pentru copii. Toate acestea chiar în fața hotelului.

Lumile acvatice Kröller, cu bazin interior, bancă de masaj, instalație de contracurent, tobogan, bazin pentru bebeluși și bazin exterior sunt atracțiile principale pentru întreaga familie. Intrați în oaza noastră spa "Indian Spirits" cu saună finlandeză, whirlpool, baie cu aburi, cabină cu raze infraroșii, dușuri, solar, masaj, sală de fitness, Bergkristall Spa & Beauty.

Între timp, copiii dumneavoastră se distrează în spațiul de joacă interior de peste 500m² (loc de joacă din burete, perete pentru cățărări, cinema, lucru manual, pictură) supravegheați de cei mai buni îngrijitori de copii, 72 h pe săptămână. Oferim serviciul nostru de îngrijire copii pentru copii peste 6 luni. Oferim spații separate, corespunzătoare vârstei, așa încât toți copiii să se simtă bine îngrijiți.

20 de cai excelent dresați și antrenori de călărit în stil western transformă ora de echitație și ieșirile pe cai într-o experiență de neuitat, vara și iarna.

Apartamente generoase, bine dotate, pentru familii, până la 85m², și oferta culinară excelentă completează oferta noastră.

Unităţi de cazare pentru familii cu girul calităţii

Rezervaţi


Pentru ce perioadă doriţi cazare în »Hotelul pentru copii & călărie Kröller«?

Echipare


  • : 0
Deschide harta interactive

Mai multe unităţi de cazare din Gerlos, Zillertal


Mai sus
Live Chat
Live Chat