Ciocolata Tiroler Edle


Gustați ciocolata „Tiroler Edle“, pe traseul culinar cu acelașii nume, în jurul localității Landeck, habitatul natural al vitelor Grauvieh, o rasă specifică din Tirol. Gustați laptele proaspăt din poiana alpină Gogl. Savurați în restaurantul din parcul natural Gachenblick produsele fine de vită Grauvieh, și odată ajunși în vale, savurați ciocolata „Tiroler Edle“, cel mai dulce din produsele din lapte Grauvieh.

  • Din 2001, la cofetăria cu tradiție Haag din Landeck se produce cea mai fină ciocolată, cu multă artă. Arta de a face manual ciocolată deprinsă în Elveția, a fost perfecționată cu curaj și creativitate de Hansjörg Haag, care a creat 46 de variații de ciocolată Tiroler Edle.
  • Bucurați-vă de cea mai fină ciocolată cu ingrediente, a căror proveniență Hansjörg Haag o descrie cu „de unde văd cu ochii“. Mentă de munte, miere de trandafiri de munte, afine, șnaps din prune de Stanz și lapte natural Grauvieh sunt folosite pentru la fabricarea ciocolatei. Numai fructul de cacao este de la producători țărani din Venezuela, Ghana și Ecuador.
Deschide harta interactive

Punct de plecare  

Stația din vale Venetbahn

Punct de sosire

Cofetăria Haag

lungime

7 km

Durată

1 Tag(e)

Caracteristici

  • Traseu de drumeţie pe roţi
  • Rundwanderung

grad de dificultate

mediu (trasee montane roşii)

altitudine

2.212 m

Metri altitudine la deal 50 m
metri altitudine la vale 650 m

Descărcări

Descrierea traseului


Urcați cu telecabina pe muntele Venet și mergeți la 2.000 metri altitudine deasupra pășunilor Grauvieh, în poiana alpină Gogl. Gustați laptele proaspăt și observați secretele producției cașcavalului.
Apoi continuați drumeția spre restaurantul Naturparkhaus Gachenblick, unde vă puteți potoli foamea cu produse Grauvieh. Apoi se coboară cu autobuzul înapoi în vale. Aici vă așteaptă cel mai fin produs din laptele tirolez  Grauvieh, ciocolata Tiroler Edle.

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Hauptstraße 38, Zams

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat