Etapa 7: Fulpmes - Steinach am Brenner


„Numai“ 560 metri diferență de altitudine trebuie să parcurgă mountainbikerii pe acest traseu mediu spre dificil, cu propria forță musculară. Mulți metri diferență de altitudine la coborâre cu minunate porțiuni de potecă, două telecabine și priveliști minunate asupra vârfurilor alpine, în jurul Văii Stubai caracterizează această porțiune. Pe coborârea parțial sportivă în direcția Matrei trebuie să vă rezervați puțin timp pentru a vizita renumita biserică Maria Waldrast.

  • Telecabine de-a lungul etapei
    Elferlifte Stubai: +43.5226.2270 | www.elfer.at
    Serlesbahn Mieders: +43.5225.62776-0 | www.serlesbahnen.at
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Fulpmes

Punct de sosire

Steinach am Brenner

Masiv muntos

Alpii Stubai

lungime

37,5 km

Caracteristici

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

mediu

altitudine

1.740 m

Metri altitudine la urcare incl. instalații: 2.120 m
Metri altitudine la deal 680 m
metri altitudine la vale 2.085 m

Condiţie*

* Este vorba despre valori orientative și recomandări. Vă rugăm să luați în considerare aptitudinile proprii și starea actuală a vremii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor.

Descărcări

Descrierea traseului


Din Fulpmes începe traseul pe străduțe mai mici și drumuri în direcția sud vest, spre Neustift. Chiar înainte de Neustift urmează o urcare de ca. 100 metri, înainte de a coborî în serpentine strânse și scurte, spre localitate. Acolo se traversează centrul localității până la stația telecabinei Elfer, care urcă la 1.800 metri. Continuați apoi pe traseul negru de mountainbike până jos în Valea Stubai. Rămâneți pe partea sudică a văii și pedalați spre ieșirea din vale, până înainte de localitatea Mieders, unde telecabina de 8 persoane poate transporta bicicletele. Ajunși sus, urmează o scurtă coborâre și apoi o nouă urcare de 100 metri diferență de nivel, înainte de coborârea razantă spre Matrei. De acolo urmați noul traseu de biciclete spre Steinach, care duce prin Valea Wipp, departe de șoseaua națională Brenner.

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Fulpmes

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Live Chat
Live Chat