Etapa 4: Imst - Lermoos


După urcarea cu telecabinele Imst, acest traseu ușor spre mediu coboară din nou în vale. Urmează o urcare solicitantă de 1.200 metri diferență de altitudine, până la Marienbergjoch ins Außerfern. La 1.800 metri altitudine începe coborârea spre bazinul Ehrwald, de unde se poate vedea deja, la nord est, impresionantul masiv Zugspitze. Dacă aruncați o privire înapoi, în Valea Innului, puteți admira priveliștea panoramică oferită de Ehrwald, Lermoos și Biberwier, un bun prilej pentru a face fotografii de neuitat.

  • Telecabină de-a lungul etapei:
    Imster Bergbahn: +43.5412.66322 | www.imster-bergbahnen.at
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Imst

Punct de sosire

Lermoos

Masiv muntos

Alpii Lechtal

lungime

41,2 km

Caracteristici

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

mediu

altitudine

1.810 m

Metri altitudine la urcare incl. instalații: 1.730 m
Metri altitudine la deal 1.290 m
metri altitudine la vale 1.775 m

Condiţie*

* Este vorba despre valori orientative și recomandări. Vă rugăm să luați în considerare aptitudinile proprii și starea actuală a vremii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor.

Descărcări

Descrierea traseului


După urcarea cu telecabina Imst, până la Untermarkter Alpe, traseul urcă peste 100 metri, înainte ca drumul să o ia la vale spre est, în curbe largi. După o altă urcare scurtă, în apropierea lacului Starkenberg, coborârea se sfârșește cu câteva curbe strânse în Tarrenz. Traseul traversează șoseaua Fernpass, ajungând pe partea mai liniștită de est, a văii. Urmați valea spre nord est, până la Nassereith. Mai departe, spre est, începe urcarea până pe vârful Marienbergjoch. În apropierea vechii piste de bob puteți urca tot mai sus, înainte ca drumul să parcurgă 1.800 metri diferență de altitudine, la coborârea în bazinul Ehrwald. După o scurtă porțiune de asfalt, ajungeți repede la Lermoos.

Localitate pe traseu


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Imst

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat