Etapa 14: Kirchberg - St. Johann in Tirol


După un alt punct culminant pe muntele Kitzbüheler Horn, traseul pentru biciclete părăsește Valea Brixen, răsucindu-se spre nord, în direcția Kössen. 350 metri diferență de altitudine trebuie parcurși cu forța proprie, după care urmează bucuria extraordinară la coborâre, pe aproape 1.800 metri diferență de altitudine. Vârful Kitzbüheler Horn oferă un cadru natural grandios, cu priveliști spre infinit. Cine caută o provocare de concurs, alege una din cele două variante de coborâre, înapoi spre Kirchberg.

  • Telecabine de-a lungul etapei
    Kitzbüheler Hornbahn: +43.5356.6951 | www.bergbahn-kitzbuehel.at
    Gaisbergbahn Kirchberg: +43.5356.6951 | www.bergbahn-kitzbuehel.at
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Kirchberg

Punct de sosire

St. Johann in Tirol

Masiv muntos

Alpii Kitzbühel

lungime

47,2 km

Caracteristici

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

dificil

altitudine

1.930 m

Metri altitudine la urcare incl. instalații: 1.930 m
Metri altitudine la deal 490 m
metri altitudine la vale 2.090 m

Condiţie*

* Este vorba despre valori orientative și recomandări. Vă rugăm să luați în considerare aptitudinile proprii și starea actuală a vremii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor.

Descărcări

Descrierea traseului


Din localitatea Kirchberg se urcă cu  telescaunul Gaisberg până pe vârful Gaisberg. De aici pornesc numeroase serpentine, mai întâi prin pădure, coborând spre Kirchberg. La traversarea localității fiți atenți la indicatoarele de lângă podul de peste râu, și mergeți pe lângă bicicletă. Din Kirchberg continuați pe drumul de biciclete marcat spre Kitzbühel, pe malul minunatului lac Schwarz, traversând localitatea spre stația din vale a telecabinei Kitzbühler Horn.

De la stația din vârf, coborâți câțiva metri diferență de altitudine, înainte de a porni din nou la deal, în direcția Hornköpfl și Hornköpflhütte. De acolo, un drum de 1.000 metri diferență de nivel coboară în vale, pe strada dintre localitățile St. Johann și Fieberbrunn. Urmați această stradă puțin spre est, înainte ca traseul de biciclete să vă conducă pe partea cealaltă a văii, revenind în St. Johann.

Localităţi pe traseu


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Kirchberg in Tirol

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat