Etapa 5: Lermoos - Seefeld in Tirol


Valea Gais, cu pereții stâncoși abrupți la nord și la sud, însoțește această etapă ușoară spre medie de-a lungul unor lungi porțiuni, conferindu-i un caracter aparte. Cu aproape 600 metri diferență de altitudine la o urcare fără ajutorul telecabinei, bucuria se află aici pe primul loc: o priveliște a pitoreștii văi Leutasch, înainte ca traseul să șerpuiască în numeroase curbe, până la Seefeld. Vârfurile Westliche Plattspitze, Hochwand sau Tajaköpfe formează un cadru alpin sălbatic al văii traversate în această etapă.

  • Telecabină de-a lungul etapei:
    Ehrwalder Almbahn: +43.5673.2468 | www.ehrwalderalmbahn.at
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Lermoos

Punct de sosire

Seefeld in Tirol

Masiv muntos

Munţii Wettersteingebirge

lungime

37,9 km

Caracteristici

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

mediu

altitudine

1.640 m

Metri altitudine la urcare incl. instalații: 1.170 m
Metri altitudine la deal 780 m
metri altitudine la vale 980 m

Condiţie*

* Este vorba despre valori orientative și recomandări. Vă rugăm să luați în considerare aptitudinile proprii și starea actuală a vremii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor.

Descărcări

Descrierea traseului


În Lermoos urmați mai întâi strada în direcția Ehrwald/Garmisch-Partenkirchen. La ieșirea din localitate, drumul cotește spre est, prin bazinul Ehrwald, spre localitatea Ehrwald. În Ehrwald urmați strada care traversează piața centrală, continuând în direcția telecabinei Ehrwalder Alm. De aici luați telecabina până în poiana Ehrwald, de unde mai urcați încă câteva sute de metri și două serpentine, înainte de a începe o coborâre lungă și frumoasă, deasupra lacului Igel. La kilometrul 20 începe șoseaua care leagă  Valea Gais. De acolo începe drumul marcat prin valea Leutasch, pe lângă lacul Weidach, până în localitatea Weidach. De acolo drumul continuă spre sud, începând urcarea spre Seefeld. În mai multe curbe largi, traseul duce până la marginea localității Seefeld.

Localitate pe traseu


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Lermoos

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Live Chat
Live Chat