Etapa 1: Nauders – Tösens


Tura dificilă din Nauders este punctul de plecare vestic al traseului de biciclete din Tirol. Aici, la trecătoarea Reschen, telecabina Bergkastel duce mountainbikerii la 2.200 metri altitudine. De acolo, o stradă necirculată coboară spre localitate, traversând drumul asfaltat pentru biciclete Inntal, până la Tösens, cu priveliști spectaculoase asupra râului Inn. Cu ca. 1.040 metri diferență de altitudine de pedalat, aceasta este una din cele mai solicitante etape. Condiție fizică, agilitate și desigur, frâne bine întreținute, sunt necesare aici.

Atracții

  • Telecabină de-a lungul etapei:
    Telecabina Bergkastel Nauders:+43.5473.87427 | www.reschenpass.net
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Nauders

Punct de sosire

Tösens

Masiv muntos

Lanţul muntos Sesvenna

Alpii Ötztal

lungime

46,1 km

Caracteristici

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

dificil

altitudine

2.170 m 970 m

Metri altitudine la urcare incl. instalații: 2.110 m
Metri altitudine la deal 1.360 m
metri altitudine la vale 2.550 m

Condiţie*

Cel mai bun anotimp*

Ian
Feb
Mar
Apr
Mai
Iun

Iul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec

* Este vorba despre valori orientative și recomandări. Vă rugăm să luați în considerare aptitudinile proprii și starea actuală a vremii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor.

Descrierea traseului


Traseul de biciclete începe chiar înainte de granița cu Italia, de unde începe urcarea cu telecabina Bergkastel din Nauders. Aceasta vă duce la aproape 2.200 metri altitudine, sub vârful Piengkopf. Coborârea de la telecabina Bergkastel până în localitatea Nauders se face pe un drum din pietriș. Părăsind localitatea, mai multe drumuri mici duc spre urcarea spre culmea lui Norbert, de unde se coboară sportiv spre Martinsbruck/Martina din Elveția. Acolo mergeți pe stradă până la podul Kajetans, unde intrați pe drumul de biciclete bine dezvoltat, Inntal. La Pfunds traseul se bifurcă: drumul urcă circa 400 metri pe partea de est a Văii Innului, traversând traseul de mountainbike spre Tösens, punctul final al etapei.

Localitate pe traseu


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Nauders

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Live Chat
Live Chat