Etapa 10: Pertisau - Steinberg im Rofan


Lacul Achen este asemenea unui fiord, situat pe fundul văii, impresionant prin cadrul munților Karwendel și Rofan. Această etapă de dificultate medie începe cu o urcare cu telecabina Karwendel din Pertisau, oferind o priveliște senzațională asupra lacului Achen. Coborârea se face în viraje largi până jos în Valea Tristenau, oferind o priveliște minunată asupra munților Karwendel din fundal. Coborârea de 1.150 metri diferență de altitudine trece peste Kögljoch, spre Steinberg am Rofan.

  • Telecabină de-a lungul etapei Â
    Karwendel Bergbahn: +43.5243.5326 | www.karwendel-bergbahn.at
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Pertisau

Punct de sosire

Steinberg im Rofan

Masiv muntos

Alpii Brandenberger (Rofan)

lungime

39,1 km

Caracteristici

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

mediu

altitudine

1.630 m

Metri altitudine la urcare incl. instalații: 1.340 m
Metri altitudine la deal 830 m
metri altitudine la vale 1.300 m

Condiţie*

* Este vorba despre valori orientative și recomandări. Vă rugăm să luați în considerare aptitudinile proprii și starea actuală a vremii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor.

Descărcări

Descrierea traseului


După urcarea cu telecabina, drumul duce întins spre poiana alpină Bärenbad. De acolo, drumul coboară cu viraje largi spre sud, spre Valea Tristenau, în închiderea căreia coborârea virează spre nord, ieșind la terenul de golf din Pertisau. De acolo drumul coboară spre lac, de-a lungul malului, până spre Maurach și continuă de-a lungul malului estic, până în localitatea Achensee, pe malul nordic al lacului. În centrul localității se traversează L181, iar urcarea abruptă spre vârful Kögljoch începe de la Köglalm, pe o cărare de munte. După Kögljoch, o porțiune de 500 metri coboară în serpentine, continuând apoi abrupt spre localitatea Steinberg im Rofan.

Localitate pe traseu


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Pertisau am Achensee

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat