Etapa 6: Seefeld in Tirol - Fulpmes


Această este cea mai lungă etapă a traseului de biciclete, ducând o scurtă orțiune prin Valea Innului, înainte de a începe ascensiunea spre muntele Brenner. Aveți în față 1.200 metri diferență de altitudine de parcurs doar cu forță musculară, înainte ca telecabina Muttereralm să vă transporte la înălțime, invitându-vă, la propriu, în valea Stubai. Priveliștea de pe Mutterer Alm spre Valea Innului, asupra capitalei tiroleze și lanțului muntos situat la nord, îmbinând tot ceea ce face Tirolul să fie atrăgător, reprezintă răsplata pentru efortul depus.

  • Telecabină de-a lungul etapei:
    Muttereralm Bergbahnen: +43.512.548330 | www.muttereralm.at
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Seefeld in Tirol

Punct de sosire

Fulpmes

Masiv muntos

Alpii Stubai

Munţii Wettersteingebirge

lungime

60,4 km

Caracteristici

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

mediu

altitudine

1.760 m

Metri altitudine la urcare incl. instalații: 2.000 m
Metri altitudine la deal 1.350 m
metri altitudine la vale 2.170 m

Condiţie*

* Este vorba despre valori orientative și recomandări. Vă rugăm să luați în considerare aptitudinile proprii și starea actuală a vremii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor.

Descărcări

Descrierea traseului


În Seefeld mergeți mai întâi pe străduțe mici, urmând apoi un foarte frumos traseu de mountainbuke în Valea Innului, ocolind astfel muntele Zirl, închis pentru bicicliști. Pe partea sudică a văii Innului drumul urcă, în curbe largi, pe străduțe, până în Sellrain, unde drumul urmează râul Fotsch spre sud, șerpuind apoi, după traversarea râului deasupra văii Innului, spre Mutter. De acolo se merge direct la telecabina Muttereralm, care transportă mountainbikerii sus, la peste 1.600 metri altitudine. De acolo, se coboară peste 600 metri diferență de altitudine, pe drumuri forestiere, până la intrarea în valea Stubai, acolo unde înainte de sfârșitul etapei, în Fulpmes începe o nouă urcare de 200 metri.

Localitate pe traseu


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Seefeld

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Live Chat
Live Chat