Etapa 8: Steinach am Brenner - Tulfes


Această etapă este destul de ușoară, cu ceva peste 400 metri diferență de altitudine. Chiar la începutul acestei etape ușoare spre medie vă așteaptă o primă bucurie: coborârea. Acest traseu totalizează 1.000 metri diferență de altitudine de coborâre. Bikeparcul Tirol in Steinach de pe muntele Bergeralm oferă mountainbikerilor două piste de downhill. Apoi, de la Matrei, traseul duce pe vechea stradă romană înapoi în Valea Wipp și pe sub renumitul vârf Patscherkofels, spre Tulfes.

  • Telecabină de-a lungul etapei
    Bergeralmbahn: +43.5272.6333 | www.bergeralmbahn.net
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru bicicletă de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Steinach am Brenner

Punct de sosire

Tulfes

Masiv muntos

Alpii Tux

lungime

36,4 km

Caracteristici

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

mediu

altitudine

1.610 m

Metri altitudine la urcare incl. instalații: 1.120 m
Metri altitudine la deal 600 m
metri altitudine la vale 1.250 m

Condiţie*

* Este vorba despre valori orientative și recomandări. Vă rugăm să luați în considerare aptitudinile proprii și starea actuală a vremii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor.

Descărcări

Descrierea traseului


Din Steinach mai sunt doar câteva sute de metri până la stația din vale a telecabinei Bergeralm, care vă duce la 1.600 metri altitudine. De acolo, mai multe viraje coboară mai întâi spre est și apoi spre nord, spre Steinach, acolo unde drumul de biciclete al etapei anterioare urcă din nou. În Matrei, drumul se bifurcă spre est pe vechea stradă romană, pe care o urmați spre nord, pe câteva pante. Sub vârful Patscherkofel virați spre est și rămâneți la altitudine, deasupra Văii Innului, până la Tulfes.

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Steinach

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Live Chat
Live Chat