Etapa 11: Steinberg im Rofan - Alpbach


Râurile Steinberger Ache și Brandenberger Ache ghidează traseul prin partea nordică a munților Rofan. Aproape 650 metri diferență de altitudine pe urcare și drumuri late nu solicită prea mult condiția fizică. Peste 1.300 metri diferență de nivel la coborâre prilejuiesc bucurii, și numai datorită numeroaselor priveliști frumoase. Drumul prin localitate, traversând Brixlegg spre Reith în Valea Alpbach, duce bicicliștii la telecabina Reitherkogel, care este și ultimul punct pentru o priveliște de la înălțime, înainte de a coborî în Valea Alpbach.

  • Telecabină de-a lungul etapei
    Reitherkogelbahn Reith im Alpbachtal: +43.5337.62245 | www.alpbachtal.at
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Steinberg im Rofan

Punct de sosire

Alpbach

Masiv muntos

Alpii Brandenberger (Rofan)

Alpii Kitzbühel

lungime

43,1 km

Caracteristici

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

mediu

altitudine

1.430 m

Metri altitudine la urcare incl. instalații: 1.570 m
Metri altitudine la deal 1.100 m
metri altitudine la vale 1.710 m

Condiţie*

* Este vorba despre valori orientative și recomandări. Vă rugăm să luați în considerare aptitudinile proprii și starea actuală a vremii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor.

Descărcări

Descrierea traseului


De la Steinberg am Rofan traseul continuă pe drumul forestier care traversează muntele Hinterberg spre localitatea Pinegg, urmată de o coborâre scurtă și apoi o mică bucată care urcă spre Aschau, înainte ca strada să coboare în mici curbe spre Kramsach. La ieșirea din localitate se traversează râul Inn, iar drumul continuă în direcția Brixlegg, urcând în serpentine spre Reith. Telecabina Reitherkogel vă duce la 1.200 metri diferență de altitudine. De la stația din vârf drumul urcă câțiva metri, înainte de a începe să coboare spre Valea Alpbach. După 400 metri diferență de altitudine la vale începe urcarea de 200 metri diferență de altitudine deasupra Văii Alpbach. Coborârea finală în direcția Alpbach duce pe sub telecabina Wiedersbergerhorn, care este și punctul de plecare în următoarea etapă.

Localitate pe traseu


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Steinberg am Rofan

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat