Etapa 2: Tösens - Landeck


Această etapă a traseului de biciclete, de dificultate medie, duce în cel mai înalt punct de pe întregul traseu – solicitând pe de-o parte condiția fizică a biciclistului, iar pe de alta, recompensând cu o coborâre continuă de peste 1.500 metri diferență de altitudine. Urmează două urcări din valea Innului: mai întâi spre telecabina Schönjoch din Fiss și apoi spre Fließ. De aici, traseul continuă pe drumul istoric Via Claudia până spre Landeck – indicatoarle explică înființarea și dezvoltarea Via Claudia.

  • Telecabină de-a lungul etapei
    Schönjochbahn Fiss: +43.5476.6239 | www.serfaus-fiss-ladis.at
  • Recomandări pentru popasuri și informații despre service pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Tösens

Punct de sosire

Landeck

Masiv muntos

Alpii Ötztal

Grupul Samnaungruppe

lungime

56 km

Trăsătură

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

dificil

altitudine

2.420 m 820 m

Höhenmeter bergauf inkl. Bergbahn: 2.200 m
Metri altitudine la deal 1.250 m
metri altitudine la vale 2.400 m

Condiţie

Anotimp favorabil

Jan
Feb
Mrz
Apr
Mai
Jun

Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dez

* Acestea sunt valori orientative şi recomandări. Vă rugăm să luaţi în considerare aptitudinile personale şi condiţiile meteo. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acurateţea informaţiilor.

Descărcări

Descrierea traseului


Traseul urcă de la Tösens, preponderent pe pietriș și asfalt, pe serpentine, spre Serfaus și continuă către Fiss, spre stația din vale a telecabinei Schönjoch. De la stația din deal a telecabinei Schönjoch, în apropierea vârfului Fisser Joch, drumul coboară în numeroase serpentine, mai întâi prin poieni alpine și apoi prin pădure, până la Prutz lângă Landeck. În Valea Innului, drumul traversează râul de trei ori, înainte de a urca în serpentine pe malul râului. De acolo urmează pe anumite porțiuni Via Claudia, coborând apoi în serpentine strânse prin pădure, spre Landeck, finalul etapei. Traseul parcurge aproape 2.300 metri diferență de altitudine.

Localitate pe traseu


sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Pfunds

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat