Etapa 9: Tulfes - Pertisau


Pe acest traseu mediu spre dificil se parcurg 1.500 metri diferență de altitudine. În special pe traseul de la Tulfes în valea Innului și de la Jenbach la Pertisau, bicicliștii sunt foarte solicitați. Răsplata o constituie cei 1.500 metri diferență de altitudine la vale. Promenada de pe malul lacului Ache, de la Maurach la Pertisau, este o încoronare a finalizării acestui traseu.

  • Recomandări pentru popasuri și informații despre servic pentru biciclete de-a lungul traseului găsiți în dreapta, la secțiunea Download.
Deschide harta interactive

Punct de plecare

Tulfes

Punct de sosire

Pertisau

Masiv muntos

Alpii Tux

lungime

56,4 km

Caracteristici

  • Trasee complete
  • fără limite
  • Traseu cu stații de încărcare a bicicletelor electrice

grad de dificultate

dificil

altitudine

2.280 m

Metri altitudine la deal 1.950 m
metri altitudine la vale 2.220 m

Condiţie*

* Este vorba despre valori orientative și recomandări. Vă rugăm să luați în considerare aptitudinile proprii și starea actuală a vremii. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor.

Descărcări

Descrierea traseului


Localitatea Tulfes se părăsește spre est, pe străduțe mai mici. După două văi mai lungi, treceți pe lângă localitatea Weer, iar după o urcare mai lungă coborâți destul de abrupt spre Valea Innului. Apoi treceți pe partea nordică a văii și pe drumul de biciclete bine dezvoltat Inntal, care vă duce rapid la Jenbach. După pasajul care trece pe sub autostradă începe urcarea Bavarica Tyrolensis în direcția localității Achensee, departe de circulata șosea națională Achensee. După o pedalare scurtă pe promenada Achensee ajungeți sus în Maurach, unde puteți savura ultimii metri de parcurs până la Pertisau.

Localitate pe traseu


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Tulfes

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Live Chat
Live Chat