Fügen im Zillertal

În partea de Nord a văii Zillertal cea mai mare localitate este staţiunea Fügen situată la o altitudine de 550 m având 3.700 de locuitori. Aici vă puteţi delecta cu oferta culturală, drumeţii şi tururi cu bicicleta, să vizitaţi mina din regiune sau să vă relaxaţi la centrul termal.

Fügen vara: 

• Fügen este punctul ideal de pornire pentru drumeţii. Cu telegondola Spieljochbahn urcaţi direct la traseele de drumeţie. Printre atracţiile de aici se numără primul traseu de drumeţii desculţe pe vărf, o grădină de căţărări, cea mai înaltă mină deschisă publicului şi un parc de joacă.
• Oferta culturală vă pune la dispoziţie printre altele Muzeul local şi Centrul de prezentare a lemnului. Iar cine doreşte şi puţină aventură poate încerca traseele de ciclism.
• Pentru răcorire este ideală piscina exterioară şi complexul termal cu cel mai lung tobogan cu apă a vestului Austriei din localitate
• Aproximativ 80 de unităţi de cazare de la hoteluri de 4 stele până la camere private vă stau la dispoziţie în Fügen iar răsfăţul culinar este asigurat de multitudinea de restaurante.

Fügen iarna: 

• Direct din centrul localităţii cu telegondola Spieljochbahn urcaţi în regiunea schiabilă care este ideală pentru familii şi începători. Aici se află şi cea mai lungă pârtie din vale. Cu autobuzul gratuit puteţi ajunge şi în regiunea de schi Hochfügen-Hochzillertal
• Faimoasa colindă „Noapte de vis“ îşi are originile Fügen. Muzeul local, magazinul de prezentare a brânzeturilor locale, capele şi biserici istorice vă aşteaptă aici. Iar oferta culturală este completată de Centrul de prezentare a lemnului în cea mai modernă centrală termică biologică din Europa.
• În complexul termal Zillertal vă aşteaptă cel mai lung tobogan cu apă a vestului Austriei precum şi o diversitate de saune şi facilităţi SPA.
• Aproximativ 80 de unităţi de cazare vă stau la dispoziţie în Fügen iar oferta culinară este foarte diversificată.

 

Activităţi de vacanţă în Fügen im Zillertal


Alle Aktivitäten+
© Binderholz
© Wörgötter & Friends
© Andi Frank
© Erste Ferienregion im Zillertal
© Heimatmuseum

unităţi de cazare preferate din Fügen im Zillertal


Căutaţi cazare
Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Fügen im Zillertal

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Hauptstraße 54, Fügen

powered by Rome2Rio

Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.