Innsbruck

Capitala Alpilor: cel mai mare oras din Tirol ofera oaspetilor sai tot de ce aveti nevoie intr-o localitate vibranta si energica - si totusi este suficient de mic astel incat in 10 minute puteti sa va aflati deja in mijlocul peisajului montan.

Innsbruck vara:

• Lăsați-vă fermecați de Centrul Vechi al orașului cu faimosul Acoperiș de Aur, bogata stradă pietonală Maria-Theresien și palatul imperial Hofburg. Vizitați noul muzeu Tirol Panorama, savurați panorama de pe trambulina Bergisel sau faceți o escapadă în apropiata regiune de schi de pe Nordkette unde în doar 20 de minute ajungeți la peste 2.000m înălțime.
• Peisajul alpin din jurul orașului îl puteți explora fiep e jos la drumeții, cu bicicleta sau în siguranța corzilor de cățărare bucurându-vă de priveliști amețitoare.
• De asemenea vara puteți participa la Innsbruck la numeroase festivaluri culturale, precum Săptămâna Festivă a Muzicii Veche sau Vara de dans din Innsbruck. Iar iubitorii muzicii de orchestră vor fi încântați de concertele de promenadă de aici.
• Și pentru înnoptare puteți alege din peste 90 de unități de cazare.
• Iar cele 190 de restaurante sunt asigurarea că nu rămâne nicio poftă nesatisfăcută iar viața de noapte vă atrage în cele 60 de localuri din oraș.

Innsbruck iarna:

• Aici puteți vedea „Acoperișul de Aur“, palatul imperial Hofburg, faimoasa trambulină de sărituri Bergisel, noul muzeu Tirol Panorama sau puteți doar să vă plimbați pe strada centrală  Maria-Theresien. Diversitatea este asigurată de multitudinea de magazine, centre comerciale, cafenele și parcări.
• În perioada dineintea Sărbătorilor de iarnă Innsbruck se umple de Târguri de Crăciun care oferă orașului atmosfera magică din această perioadă prin produsele pe care le oferă trecătorilor, de la obiecte lucrate manual tradiționale și delicioase mâncăruri tiroleze până la ornamente moderne de Crăciun. Copii în special sunt încântați de spectacolul care are loc a treia duminică din decembrie, în care păstori și îngeri merg alături de pruncul Iisus într-un pelerinaj prin Centrul Vechi al orașului.
• Nu degeaba poartă Innsbruck și titlul de Oraș al Sportului: pentru cei activi există aici o multitudine de petrecere a timpului liber. Regiunile de schi Patscherkofel precum și Nordkettenbahn din imediata apropiere oferă condiții ideale pentru o vacanță de iarnă de neuitat. În nici 20 de minute ajungeți din oraș în regiunea de schi de pe Nordkette la o altitudine de 2.000m.
• Evenimentele sportive sunt la ele acasă în orașul olimpic: cupa mondială la sanie are loc în mod regulat în Innsbruck-Igls iar la turneul Vierschanzen se întrec în fiecare lună ianuarie cei mai buni săritori cu schiurile pe faimoasa trambulină Bergisel.
• Și peste 90 de unități de cazare au grijă să vă simțiți în Innsbruck ca și acasă.
• Și o vacanță într-un oraș nu ar fi la fel fără savoarea culinară astfel încât și în Innsbruck  este garantată această parte de cele 190 de restaurante și peste 60 de localuri unde cu siguranță veți găsi ceva potrivit gusturilor dvs.

Activităţi de vacanţă în InnsbruckAlle Aktivitäten+
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Innsbruck Tourismus
© Tirol Werbung/Bernhard Aichner

unităţi de cazare preferate din Innsbruck


Căutaţi cazare

Anzahl Reisende

Evenimente Innsbruck

serviciu

Sosire Innsbruck

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

Ihr Ziel: Burggraben 3, Innsbruck, Österreich

powered by Rome2Rio

Wie gefällt Ihnen dieser Artikel?

Sie möchten eine Antwort von uns erhalten? Dann kontaktieren Sie uns bitte über das Kontaktformular.

Mai sus

Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.