Ischgl

Metropola petrecerilor din iarnă Ischgl face parte vara din cele mai frumoase regiuni din Alpii tirolezi: stațiunea cu ai săi 1.500 de locuitori aflată în regiunea Paznaun la o altitudine de 1.376m între Alpii Sivretta și Verwall.

Ischgl vara:

• Mountainbikerii vor găsi în Silvretta Arena lângă Ischgl condiții perfecte pentru tururi clasice de toate gradele de dificultate, tururile Enduro îi solicită pe cei mai avansați cu o condiție fizică mai bună iar tururile Big Mountain sunt rute alpine de înaltă altitudine, care combină peisajul fascinant cu diferențele de nivel și singletrails.
• Competiția Ischgl Ironbike din august este unul din cele mai solicitante maratoane de mountainbike din Europa cu trei trasee de lungimi diferite între 27,5km și 79km și 3.800m diferențe de nivel. Iar în cadrul Academiei Silvretta Bike atât începâtorii cât și profesioniștii își pot îmbunătăți tehnica sqau participa la tururi ghidate.
• Drumeții se pot bucura la Ischgl de peste 1.00km de trasee marcate. Pe traseul idalp veți străbate trei zone de vegetație alpine, traseul de contrabandă vă duce în stațiunea elvețiană Samnaun iar în parcul de aventuri „Vider Truja“ vă răcoriți la lacul Vidersee.
• La cursa Silvrettarun 3000 din iulie participanții fie ei amatori sau alergători profesioniște de maraton trebuie să parcurgă între 15,8 și 43,3km între Ischgl și Galtür.
• În Ischgl aveți de ales între 500 de unități de cazare de toate categoriile.
• De la restaurante premiate până la chioșcuri găsiți aici tot ce vă doriți din punct de vedere gastronomic în cele 45 de locații.

Ischgl iarna:

• În regiunea de schi Silvretta Arena vă așteaptă 238km de pârtii de tóate grádele de dificúltate aflate la altitudini de la 1.4000m la aproape 3.000m. Extrem de interesante pentru avansați sunt cele 11 pârtii negre, precum și pârtiile cu hopuri sau cele de competiții. Iar începătorii se vor simți cel mai bine pe Idalp. Pe traseul de contrabandă puteți trece cu schiurile în pardisul taxelor vamale Elveția.
• PlayStation® Vita Ischgl Snowpark este cel mai mare parc interconectat de freestyle din Alpi.
• Aici există o varietate mare și de localuri après-ski, de la barul cu umbreluțe, la cafenele confortabile, puburi tradiționale până la discoteci și baruri de cocktailuri; toate garantează distracție nelimitată până la orele dimineții.
• Oferta de evenimente este foarte diverisifcată de la legendarul concert Top of the Mountain, concerte la începutul sezonului, Paști sau sfârșit de sezon până la evenimente liniștite înaintea Sărbătorilor de iarnă și concursul de sculpturi în zăpadă „Formen in Weiß“.   
• La fel de diversificată ca și oferta de activități pentru timpul liber este și cea a unităților de cazare, aici aveți de ales între 500 de unități de toate categoriile.
• Impresionantă este și oferta culinară: de la restaurante prémiate până la chioșcuri găsiți aici tot ce vă doriți în cele 45 de locații cu mâncare.

Activităţi de vacanţă în IschglAlle Aktivitäten+
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl

unităţi de cazare preferate din Ischgl


Căutaţi cazare

Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Ischgl

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

Ihr Ziel: Eggerweg 4, Ischgl, Österreich

powered by Rome2Rio

Wie gefällt Ihnen dieser Artikel?

Sie möchten eine Antwort von uns erhalten? Dann kontaktieren Sie uns bitte über das Kontaktformular.

Mai sus

Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.