Kitzbühel

Faimoasa stațiune Kitzbühel își arată avantajele chiar și vara: faimoasa stațiune a caprei negre unește tradiția străveche cu lifesyle-ul urban într-o manieră unică. Această combinație șarmantă transformă Kitzbühel în locul în care se întâlnesc cele mai exclusive personalități ale peisajului monden internațional, iubitori ai sporturilor.

Kitzbühel vara:

• Peste 1.000km de trasee de drumeții de toate gradele de dificultate, numeroase tururi de cățărări pe muntele Wilden Kaiser, 170km de trasee de alergat și plimbare și 1.200km de trasee de ciclism fac orice inimă de sportiv să bată mai tare.
• Pe lângă aceasta în Kitzbühel există 4 terenuri de golf iar în imediata apropiere încă 30, fapt pentru care orașul caprei negre a devenit centrul de golf al Alpilor.
• Romanticul dar sălbaticul lac Schwarzsee îi invită pe înnotători la distracție acvatică.
• Evenimentului de top din iarnă, competiția de schi de pe Hahnenkamm, îi corespund în vară o serie de evenimente spectaculoase internaționale precum ATP Bet at Home Cup la tenis sau ITU World Triathlon Series
• Savurați ospitalitatea tiroleză de înaltă clasă la una din cele 200 de unități de cazare din Kitzbühel
• Nu poate lipsi de aici nici arta culinară care aici este ridicată la cel mai înalt nivel, bucătarii din Kitzbühel fiind cei mai premiați din Tirol.
• Magazinele și buticurile invită turiștii la un tur de shopping prn centrul vechi al stațiunii, care datorită marilor nume din lumea modei are un fler monden aparte.

Kitzbühel iarna:

- Înconjurat de masivul Kitzbüheler Horn și Hahnenkamm, regiunea de schi Kitzbühel pune la dispoziție pârtii de toate gradele de dificultate.
- Siguranța zăpezii din jurul la Kitzbühel este apreciată în special de freeskier și cei care merg în tururi de schi – un pont secret printre acești pasionași este în special muntele Kitzbüheler Horn
- Evenimentul de top al iernii este cu siguranță competiția de schi de pe Hahnenkamm, la care cei mai buni schiori de pe plan mundial se întrec pe pârtia Streif, cea mai dificilă coborâre din lume.
- Nu poate lipsi de aici nici arta culinară care aici este ridicată la cel mai înalt nivel, bucătarii din Kitzbühel fiind cei mai premiați din Tirol.
- Magazinele și buticurile invită turiștii la un tur de shopping prn centrul vechi al stațiunii, care datorită marilor nume din lumea modei are un fler monden aparte.

Activităţi de vacanţă în Kitzbühel


Alle Aktivitäten+
© Kitzbühel Tourismus
© Michael Werlberger
© Kitzbühel Tourismus
© Tirol Werbung/Andrew Phleps
© Kitzbühel Tourismus
© Michael Werlberger

unităţi de cazare preferate din Kitzbühel


Căutaţi cazare

Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Kitzbühel

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

Ihr Ziel: Hahnenkammstraße 4, Kitzbühel, Österreich

powered by Rome2Rio

Wie gefällt Ihnen dieser Artikel?

Sie möchten eine Antwort von uns erhalten? Dann kontaktieren Sie uns bitte über das Kontaktformular.

Mai sus

Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.