Kitzbühel

Peisajul idilic întâlneşte stilul de viaţă modern: în mijlocul unui peisaj alpin între Kitzbüheler Horn şi Hahnenkamm se situează Kitzbühel poate cea mai faimoasă staţiune de schi din Austria.

Kitzbühel vara:

• Peste 1.000km de trasee de drumeții vă așteaptă în jurul orașului Kitzbühel. Iar urcarea este asigurată și vara de cele mai moderne instalații de urcare.
• Pentru cicliști au fost amenajate 1.200km de trasee de tururi cu bicicletele, iar alți 800km de trasee îi așteaptă pe mountainbikeri și pe cei care merg doar la plimbare cu bicicleta.
• Pe lângă aceasta în Kitzbühel există 4 terenuri de golf iar în imediata apropiere încă 30, fapt pentru care orașul caprei negre a devenit centrul de golf al Alpilor. Kitzbühel se poate deci autointitula Mekka-ul golfului din Tirol.
• Romanticul dar sălbaticul lac Schwarzsee îi invită pe înnotători la distracție acvatică.
• Evenimentului de top din iarnă, competiția de schi de pe Hahnenkamm, îi corespund în vară o serie de evenimente spectaculoase internaționale precum ATP Bet at Home Cup la tenis sau ITU World Triathlon Series
• Nu poate lipsi de aici nici arta culinară care aici este ridicată la cel mai înalt nivel, bucătarii din Kitzbühel fiind cei mai premiați din Tirol.
• Bucurii urbane vă sunt oferite de experiențele de shopping și nightlife din stațiunea Kitzbühel

Kitzbühel iarna:

- Regiunea de schi Kitzbühel vă pune la dispoziție în total 170km de pârtii cu 60 de coborâri de toate gradele de dificultate.
- Siguranța zăpezii din jurul la Kitzbühel este apreciată în special de freeskier și cei care merg în tururi de schi – un pont secret printre acești pasionași este în special muntele Kitzbüheler Horn
- Snowboarderii și freestylerii se pot bucura de kicks, rails și obstacole din plin în parcul Hanglalm
- Evenimentul de top al iernii este cu siguranță competiția de schi de pe Hahnenkamm, la care cei mai buni schiori de pe plan mundial se întrec pe pârtia Streif, cea mai dificilă coborâre din lume.
- Cu 60km de pârtii de schi fond și skating, dintre care una are și nocturnă și instalație artificială de înzăpezit, precum și o pârtie la o altitudine mare pe Kitzbüheler Horn transformă Kitzbühel într-un paradis și pentru iubitorii de schi fond.
- Nu poate lipsi de aici nici arta culinară care aici este ridicată la cel mai înalt nivel, bucătarii din Kitzbühel fiind cei mai premiați din Tirol.
- Magazinele și buticurile invită turiștii la un tur de shopping prn centrul vechi al stațiunii, care datorită marilor nume din lumea modei are un fler monden aparte.

Activităţi de vacanţă în Kitzbühel


Alle Aktivitäten+
© medialounge
© Tirol Werbung/Aichner Bernhard
© Kitzbüheler Alpen/Martin Lugger
© Kitzbühel Tourismus
© Kitzbüheler Alpen/Martin Lugger

Localităţi din regiune

unităţi de cazare preferate din Kitzbühel


Căutaţi cazare
Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Kitzbühel

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Hinterstadt 18, Kitzbühel

powered by Rome2Rio

Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.