Mayrhofen

Mayrhofen din Zillertal aflat la 633m altitudine oferă distracție pentru mic și mare fie că sunteți pasionat de drumeții, cățărări sau ciclism pe muntele pentru cei mai curajoși Penken sau muntele pentru cei mai liniștiți Ahorn.

Mayrhofen vara:

• Iubitorii de drumeții relaxate se vor simți în largul lor pe muntele Ahorn. Pe scena vulturilor puteți să admirați de aproape tot felul de specii de păsări răpitoare, în Centrul de Explorare a Naturii Sinnesspiele aflați noutăți despre flora și fauna din împrejurimi iar stația telegondolei de pe munte este o dovadă vie a arhitecturii moderne.
• 18 tururi distincte de mountainbike și cele două trasee singletrails „Himmelfahrt & Höllenritt“ subliniază atuurile ciclismului din regiune
• Pe cei 200km de trasee de drumeții bine amenajați, puteți ajunge fie la o plimbare relaxantă sau la escaladare vârfurilor în cele mai frumoase zone ale regiunii, cum ar fi Parcul Natural Zillertaler Alpen sau patru etape a Drumului Vulturului (Adlerweg).
• O vizită la Fabrica de produse locale se merită din plin, la fel și o plimbare cu trenul local Zillertalbahn.

Mayrhofen iarna:

• 159km de pârtii accesibili cu cele 53 de instalații de urcare oferă pentru fiecare gust experiența potrivită la schi. Telegondolele spre cele două regiuni pornesc direct din localitate astfel încât mașina poate rămâne în garaj.
• Muntele pentru cei mai curajoși Penken atrage nu doar prin varietatea de coborâri și parcul Vans Penken Park cu cele 6 zone distincte garantează distracția freestyle pentru orice nivel de cunoștințe. Aici pasionații schiului se pot aventura pe pârtia Harakiri, cea mai abruptă din Austria. Siguranța zăpezii este garantată, pârtiile urcând la peste 2.400m altitudine.
• Un pont secret pentru schiorii mai temperați este muntele de vis-a-vis Ahorn. Deja de la urcarea cu telegondola care se balansează începe aventura, coborârea până în vale fiind considerată de mulți una dintre cele mai frumoase din Tirol.
• Centrul localității Mayrhofen invită la shopping. Iar petrecerile de après-ski fac parte integrantă din peisajul stațiunii.
• Inclusiv cei romantici dar puțin aventurieri își găsesc locația potrivită în satul de igluuri de pe Ahorn.
• Târgul de Crăciun are loc în fiecare an în Locul de Festivități din Pădure. Astfel în pădurea Scheuringwald atmosfera magică dinaintea Sărbătorilor de iarnă îi așteaptă pe localnici și pe turiști.

Activităţi de vacanţă în Mayrhofen


Alle Aktivitäten+
© Mayrhofner Bergbahnen
© Mayrhofen-Hippach/Frank Bauer
© Mayrhofner Bergbahnen
© Naturpark Zillertaler Alpen

unităţi de cazare preferate din Mayrhofen


Căutaţi cazare

Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Mayrhofen

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

Ihr Ziel: Dursterstr. 225, Mayrhofen, Österreich

powered by Rome2Rio

Wie gefällt Ihnen dieser Artikel?

Sie möchten eine Antwort von uns erhalten? Dann kontaktieren Sie uns bitte über das Kontaktformular.

Mai sus

Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.