Neustift im Stubaital

Notorietatea sa si-o datoreaza aceasta regiune din valea Stubai ghetarului cu acelasi nume, care este promovat pe buna dreptate „Regatul zapezii“.

Neustift im Stubaital vara:

• În Neustift se află punctul de plecare a traseului de 120km lungime Stubaier Höhenwegs, care pe durata a 8 până la 10 zile trece prin cele mai frumoase zone protejate natural.
• Direct în localitate se află instalați de urcare Elfer care îi urcă pe drumeți, mountainbikeri sau pasionații de parapantă la o altitudine de 1.780m.
• Renumita cabană Franz-Senn - punctul de plecare pentru tururi spre peste 30 de vârfuri peste 3.000m – a fost denumită după fondatorul Asociației Alpine. „părintele gehețarilor“ este considerat un personaj cheie pentru dezvoltarea turismului în Tirol: dorința sa a fost de a asigura minerilo săraci din regiune un venit suplimentar prin turismul alpin.
• Atracția prinicpală a oricărei vacanțe din Tirol este platforma din vârful ghețarului Stubai, Top of Tyrol, aflată la o altitudine de 3.210m.
• Stațiunea dispune de ca. 500 unități de cazare, de la camere particulare, la cabane de munte până la hoteluri de lux sau tematice. De asemenea vă puteți răsfăța într-unul din numeroasele restaurante unde puteți Saura specialități tipic tiroleze sau specialități culinare de înaltă clasă.

Neustift im Stubaital iarna:

• În domeniul schiabil de pe gehețarul Stubai care cu ai săi 110km de pârtii este cea mai mare regiune de schi pe gehețar din Austria, zăpada este garantată din octombrie până în iunie. Oferta de activități include de la o excursie obligatorie la platforma din vârful ghețarului Stubai, Top of Tyrol, cu o panoramă de 360 de grade, turn de gheață pentru escaladări, pârtii pentru familii până la BIG Family Ski-Camp cu grădiniță și restaurant pentru copii.
• Instalațiile de urcare Elfer și cele micuțe din Neustift vă duc spre pârtii de 7km lungime. Pe pârtiile cu nocturnă puteți să schiați sau să vă dați cu săniile și după lăsarea nopții.
• Atracțiile de iarnă cuprind și evenimentele care se desfășoară în Snowpark Moreboards Stubai Zoo pe ghețarul Stubai, la care vin pasionați de snowboard și freeski din întreaga lume.
• Stațiunea dispune de ca. 500 unități de cazare, de la camere particulare, la cabane de munte până la hoteluri de lux sau tematice.
• De asemenea vă puteți răsfăța într-unul din numeroasele restaurante unde puteți Saura specialități tipic tiroleze sau specialități culinare de înaltă clasă.

Activităţi de vacanţă în Neustift im Stubaital


Alle Aktivitäten+
© Stubaier Gletscher/Andre Schönherr
© Mirja Geh
© Tirol Werbung/Markus Jenewein
© Stubai Tirol/Andre Schönherr
© Christoph Ascher

unităţi de cazare preferate din Neustift im Stubaital


Căutaţi cazare

Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Neustift im Stubaital

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

Ihr Ziel: Dorf 3, Neustift im Stubaital, Österreich

powered by Rome2Rio

Wie gefällt Ihnen dieser Artikel?

Sie möchten eine Antwort von uns erhalten? Dann kontaktieren Sie uns bitte über das Kontaktformular.

Mai sus

Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.