Olympiaregion Seefeld

Unde iarna totul este aproape despre schi fond: staţiunile situate pe platoul Seefeld oferă condiţii optime pentru practicarea schiului fond. În 2019 are loc aici din nou un Campionat Mondial de Schi Nordic.

Olympiaregion Seefeld vara:

• Ca. 650km de trasee de munte și de drumeții marcate precum și numeroase trasee de cățărări vă așteaptă pe platoul Seefeld între muntele Wetterstein și Parcul Alpin Karwendel. Explorați regiunea Olympiaregion Seefeld și pe unul din traseele de pelerinaj precum Drumul lui IAcob, Drumult Vulturului (Adlerweg) sau traseul de drumeție cultural.
• Pe terenul de golf de 18 găuri Seefeld-Wildmoos sau pe cel de 9 găuri a Academiei de Golf Seefeld vă așteaptă distracție garantată.
• Pe cei 570km de trasee marcate de mountainbike fiecare pasionat fie el începător sau profesionist își va găsi ruta potrivită. Mult mai confortabil ajungeți la destinație cu bicicleta electrică: în îmrejurimile Seefeld vă stau la dispoziție 90 de biciclete electrice spre închiriat.
• În Olympiaregion Seefeld familiile se pot bucura de o diversitate de aventuri de vacanță, precum Cheile Fantomei Leutascher sau panoul de cățărări. Două parcuri acvatice, patru piscine exterioare precum și două lacuri Wildsee și lacul Möserer își invită turiștii la relaxare și desfătare.
• Sau puteți face o excursie la Clopotul Păcii în Mösern sau să mergeți la shopping în zona pietonală din Seefeld. De asemenea și Innsbruck sau Garmisch se află în apropiere. Ambele orașe pot fi accesate și mai romantic cu trenul regional.

Olympiaregion Seefeld iarna:

• Olympiaregion Seefeld oferă condiții de schi de Cupă Mondială pentru sporturile de iarnă nordice pe 279km de pârtii de schi fond. Majoritatea pârtiilor sunt preparate paralel pentru ambele stiluri: astfel găsim aici 155km de pârtii pentru schi fond clasic și 125km de pârtii de skating. Pe lângă acestea mai există pârtii cu nocturnă, pârtii speciale pentru sanie fond și o pârtie pe care sunt admiși și câinii.
• Centrul de Competențe Nordice pune la dispoziție atât amatorilor cât și profesioniștilor condiții perfecte pentru biatlon. În total în regiune se găsesc nouă spații de antrenamente pentru tir de calibru mic și cinci spații de antrenamente pentru tir cu aer comprimat, unde și turiștii își pot testa aptitudinile.
• Dacă veniți la schiat în regiunea Olympiaregion Seefeld vă așteaptă 48km de pârtii perfect preparate. Regiunile Rosshütte, Gschwandtkopf, Kreithlift, Brandllift precum și unele zone mai micuțe oferă condițiile ideale pntru schiat atât pentru amatori cât și pentru avansați.
• În regiune iubitorii drumețiilor de iarnă vor găsi peste 140km de trasee preparate. Iar în afara traseelor pregătite vă puteți aventura cu rachetele de zăpadă pentru a explora din plin natura.
• Bucurați-vă de distracția la săniuș cu întreaga familie pe platoul Seefeld: în special zonele Seefeld/Reith, Leutasch și Scharnitz sunt recomandate. Patinoare naturale și artificiale îi invită pe oaspeți la patinaj sau curling. În unele locuri pot fi urmate inclusiv cursuri pentru învățarea sau perfecționarea tehnicii de curling.
• Iar dacă căutați un loc pentru relaxare și răsfăț la SPA sunteți aici în locația potrivită. În afara celui mai mare hotel de SPA din Alpi cu 5.000m² suprafață totală și hotelurile mai mici oferă răsfăț garantat. În afară de hoteluri vă stau la dispoziție și centrul de relaxare din Centrul de congrese Olympia Sport- und Kongresszentrum Seefeld precum și în ErlebnisWelt Alpenbad Leutasch.

© Olympiaregion Seefeld
© Olympiaregion Seefeld, Andre Schönherr
© Olympiaregion Seefeld
© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Tirol Werbung/Dominik Gigler

Localităţi din regiune

unităţi de cazare preferate din Olympiaregion Seefeld


Căutaţi cazare
Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Olympiaregion Seefeld
Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Bahnhofplatz 115, Seefeld

powered by Rome2Rio

Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.