Sölden

Sölden este la inaltime si nu se sfieste sa o arate. Cu ai sai 466, 97 km2 este localitatea cu cea mai mare suprafata din Austria – chiar inainte de capitala tarii Viena.

Sölden vara:

• 300km de trasee de drumeții vă ademenesc începând de la o altitudine de 1.377m până la peste 3.000m. 99 de cabane, pensiuni și restaurante invită la o pauză delicioasă.
• Sölden este un adevărat paradis pentru cicliști. De la rutele de mountainbike până la traseele singletrails, trasee de curse până la drumuri pentru plimbări cu întreaga familia, aici veți găsi din toate câte ceva. Instalațiile de urcare îi transportă gratuit pe mountainbikeri astfel încât puteți să săriți peste urcușul pe munte ostenitor. Iar în luna august are loc în Sölden una din cele mai spectaculoase curse de ciclism din lume, Maratonul de biciclete Ötztal.
• În Centrul de Agrement Freizeit Arena, veți găsi piscine, terenuri de tenis și un centru de fitness sub același acoperiș.
• La fel de diversificată ca și oferta de activități pentru timpul liber este și cea a unităților de cazare. În Sölden aveți de ales între 920 de unități de toate categoriile.

Sölden iarna:

• Pe regiunea de schi de pe gehețarul din Sölden vă așteaptă 150km de pțrtii perfect preparate și 33 de instalații de urcare de ultimă generație. Sșlden este singura regiune de schi din Austria în care trei vârfuri de peste 3.000m sunt interconéctate prin instalațiile de urcare, fiecare având o platformă panormică de pe care poate fi admirat peisajul de vis.
• În Sölden au loc în fiecare an evenimente deosebite – de la Deschiderea Cupei Mondiale la început de sezon, până la spectacolul pe pârtie Hannibal sau Festivalul Electronic Mountain la sfârșit de sezon.
• Aici există o varietate mare și de localuri après-ski, de la barul cu umbreluțe, la cafenele confortabile, puburi tradiționale până la discoteci și baruri de cocktailuri; toate garantează distracție nelimitată până la orele dimineții.
• Pentru pasionații de shopping stațiunea este ideală. Densitatea de magazine de sport excelent aprovizonate nu este nicăieri mai mare decât în Sölden.
• La fel de diversificată ca și oferta de activități pentru timpul liber este și cea a unităților de cazare. În Sölden aveți de ales între 920 de unități de toate categoriile.

Activităţi de vacanţă în Sölden


Alle Aktivitäten+
© Ötztal Tourismus/Markus Geisler
© Ötztal Tourismus/Markus Bstieler
© Ötztal Tourismus/Rudi Wyhlidal
© Ötztal Tourismus/Ernst Lorenzi
© Ötztal Tourismus/Bernd Ritschel

unităţi de cazare preferate din Sölden


Căutaţi cazare

Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Sölden

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

Ihr Ziel: Gemeindestraße 4, Sölden, Österreich

powered by Rome2Rio

Wie gefällt Ihnen dieser Artikel?

Sie möchten eine Antwort von uns erhalten? Dann kontaktieren Sie uns bitte über das Kontaktformular.

Mai sus

Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.