Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal

Peisaj montan spectaculos în triunghiul celor trei ţări: regiunea de vacanţă se întinde între pasul Reschenpass, gheţarul Kaunertal şi localitatea Prutz din valea Inntal.

Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal vara:

• Peste 300km de trasee de drumeții marcate nu lasă nicio dorință neîmplinită.
• Regiunea Tiroler Oberland este membră la Climbers Paradise și oferă de la rute solicitante de cățărări pentru pasionații de cățărări versați până la grădinile și pasajele de cățărări pentru începători.
• Faceți o vizită și în țările învecinate Elveția și Italia și explorați cu mountinbike-ul Arena de Ciclism a Celor Trei Țări din pasul Reschen cu cei 2.200km de trasee și 80.000m diferență de nivel.
• Traseele de pelerinaj trec prin regiune, astfel încât puteți să petreceți o zi întreagă pe bicicletă și să parcurgeți unul din trasee precum cel din valea râului Inn, Via Claudia Augusta sau traseul de ciclism Etschtal
• Pasul Reschena fost una dintre primele treceri peste Alpi în partea de est. Mine istorice stau dovadă până în ziua de astăzi a existenței vechiului drum roman, Via Claudia Augusta.
• O excursie pe ghețarul Kaunertal pe drumul de aici este un punct obligatoriu în programul de vacanță nu numai pentru pasionații de motociclete. Una dintre cele mai frumoase drumuri alpine vă șerpuiește peste 29 de curbe până la o altitudine de 2.750m. Traversați pe parcurs mai multe zone climatice. La o înclinație de 10% traseul este o atracție clasică și pentru cicliști.
• În această regiune copii vor deveni meșteri în construirea barajelor, vor trăi aventuri inedite în grădina cu corzi la înălțime în Nauderix Goldwasser, Lumea de Aventuri pentru copii și familia.
• Un tur de canoe în canionul Tösener sau rafting pe râul Inn completează programul de vacanță plin de adrenalină.

Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal iarna:

• În regiunea de vacanță Tiroler Oberland vă așteaptă pe ghețarul Kaunertal pârtii late cu zăpadă naturală și o ofertă variată pentru snowboarderi și schiori alternativi. Opt instalații de urcare, 54km de pârtii și 30km de coborâri alternative fac din regiune un pont secret pentru spiritele liberitine. Puteți să vă măsurați cunoștințele și în snowpark pe halfpipe-ul de 100m lungime sau pe rails-urile de 12m.
• Cei 70km de pârtii în domeniul schiabil Bergkastel din Nauders îi încântă mai ales pe începători.
• Distracția pentru întreaga familie este asigurată în regiunea de schi din Fendels datorită combinației de pârtii ușoare și dificile precum și celor șapte instalații de urcare.
• În plus localitățile din regiune sunt puncte de plecare ideale pentru tururi de schi îndrăgite.
• Regiunea face parte de asemenea din Specialiștii de Schi Fond din Tirol. Ca și pasionat de schi fond vă puteți bucura aici de ca. 90km de pârtii, printre care se numără o pârtie și pentru persoane cu dizabilități.
• O aventură la săniuș ar trebui să fie în mod obligatoriu în programul de vacanță, fie pe pârtia cu nocturnă din Fendels sau pe celelalte trei pârtii de săniuș din regiune.
• Pe lângă toate activitățile sportive din regiune se merită din plin și o excursie în Parcul Natural Kaunergrat. Aici puteți descoperi misterele naturii împreună cu ghizi montani, biologi, vânători și localnici.

Activităţi de vacanţă în Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal
Alle Aktivitäten+
© Tirol Werbung/Hofmann Janine
© Tirol Werbung/Kathrein Verena
© Tiroler Oberland/Daniel Zangerl
© Nauders Tourismus
© Tiroler Oberland/Daniel Zangerl

unităţi de cazare preferate din Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal


Căutaţi cazare
Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal
Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Am Kirchplatz 48, Ried im Oberinntal

powered by Rome2Rio

Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.