Tux

Tux oferă oaspeților săi o varietate mare de activități pentru petrecerea timpului liber pe tot parcursul anului. Datorită ghețarului Hintertux aflat în imediata apropiere, aici se poate schia tot anul, dar și pasionații de drumeții, ciclism sau cățărări găsesc aici ce își doresc. Localitatea se află la o altitudine de 1.280m și este un punct de plecare perfect pentru tururi pe munții din regiune.

Tux vara:

• Schi vara. Acest lucur este posibil în Austria doar pe ghețarul Hintertux.
• Palatul de Gheață Naturală de pe gehețarul hintertux este deschis pe tot parcursul anului și oferă experiențe spectaculoase în lumea gheții.
• Drumeții pe gehețar sau trekking în peșteri sunt amintiri preșioase pe care le puteți face aici în vacanța de vară, iar profesioniștii în cățărări își pot testa cunoștințele la escaladări pe gheață.
• Dincolo de activitățile turistice puteți să descoperiți și istoria localității, a locuitorilor săi și a munților din regiune, de exemplu la o vizită a morii din Tux sau în peștera impresionantă Spannagel, unde misterele geologiei sunt mai aproape decât oriunde.
• Un program complet de vară cu 230 de drumeții tematice ghidate vă invită să explorați personal natura din Parcul Natural Zillertaler Alpen.

Tux iarna:

• 365 de zile de distracție de iarnă și 100% siguranța zăpezii, aceasta puteți găsi în Austria doar pe ghețarul Hintertux, care pune la dispoziție iarna 86km de pârtii. De la Tux la Hintertux sunt ca. 5km, care pot fi parcurși confortabil cu autobuzele de schi gratuite.
• Direct din Tux puteți urca în domeniul schiabil Eggalm cu un total de 21km de pârtii.
• În regiunea Ski und Gletscherwelt 3000 vă stau la dispoziție un total de 245km de pârtii și 77 de instalații de urcare.
• Sportivii găsesc în regiune o varietate mare de activități sportive precum schi fond, patinaj, drumeții de iarnă sau săniuș.
• Iar când apune soarele după Alpi, stațiunea se trezește la viață: Tux este foarte cunoscut pentru petrecerile de aprés-ski organizate aici.

Activităţi de vacanţă în Tux


Alle Aktivitäten+
© Tirol Werbung/Verena Kathrein
© Tux-Finkenberg
© Tirol Werbung/Regina Recht
© Tux-Finkenberg

unităţi de cazare preferate din Tux


Căutaţi cazare

Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Tux

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

Ihr Ziel: Tux im Zillertal, Österreich

powered by Rome2Rio

Wie gefällt Ihnen dieser Artikel?

Sie möchten eine Antwort von uns erhalten? Dann kontaktieren Sie uns bitte über das Kontaktformular.

Mai sus

Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.