Zell-Gerlos, Zillertal Arena

Pieţe rurale, festivaluri tradiţionale şi cea mai mare regiune de schi din zonă: înconjurată de Alpii Zillertal şi Tux în spatele văii Zillertal se află regiunea de vacanţă Zell-Gerlos.

Zell-Gerlos, Zillertal Arena vara:

• În zona centrală a văii Zillertal localitățile Gerlos, Gerlosberg, Hainzenberg, Rohrberg, Zell am Ziller și Zellberg formează împreună regiunea Zillertalarena.
• Această regiune din Tirol s-a specializat complet pe nevoile familiilor. Adrenalina crește în roller coasterul alpin Arena Coaster sau în Arena Skyliner. Iar numeroasele locuri de joacă și parcurile de divertisment îi vor încânta cu siguranță pe cei mici.
• Vara puteți să alegeți în valea Zillertal din cei peste 400km de trasee de drumeții, fie într-unul din văile laterale, pe una din pajiștile întinse sau pe vârfurile solicitante.
• O vizită la cascada Krimm, cea mai înaltă din Austria, nu trebuie să lipsească din programul de vacanță. La marginea Parcului Național Hohe Tauern rafalele de apă ale cascadei cad în total 385m în jos în trei trepte.
• Explorați regiunea cu mountainbike-ul. 266km de trasee de toate gradele de dificultate satisfac orice dorință. Un traseu solicitant este singletrail-ul de pe pajiștea Wiesenalm cu ai săi 5,2km care îi poate pune în dificultate pe cei mai pricepuți în domeniu.
• Savurați o călătorie cu una din locomotivele cu aburi ale regiunii și simțiți nostalgia pe propria piele.

Zell-Gerlos, Zillertal Arena iarna:

• Regiunea de schi cuprinde destinațiile de vacanță Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten și Gerlosplatte. 169km de pârtii de toate gradele de dificultate întinși pe o suprafață de 291 de hectare formează astfel cea mai mare regiune de schi din valea Zillertal. 51 de instalații de urcare vă asigură confortul necesar pentru a ajunge sus pe munte. De asemenea nu pot lipsi funparks, snowparks și trasee de curse.
• Pentru familii s-a specializat în principal regiunea de schi Gerlosstein am Hainzenberg.
• Transferul gratuit cu autobuzul facilitează deplasarea de la o stațiune la alta.
• Săniușul – ziua și noaptea – face parte obligatoriu din programul activităților din Tirol. Cea mai lungă pârtie din valea Zillertal de 7km se află pe muntele Hainzenberg. Iar Arena Coaster, primul roller coaster din valea Zillertal aflat la stația din vale din stațiunea Zell, pune pe lista destinației o nouă atracție.
• Aici vă puteți bucura din decembrie până de Paști de pârtii de schi fond perfect preparate. Iar o experiență deosebită este pârtia de pe platoul Gerlosplatte (1.640 m) aflată la cea mai mare altitudine din Parcul Național „Hohe Tauern“.

Activităţi de vacanţă în Zell-Gerlos, Zillertal Arena


Alle Aktivitäten+
© Johannes Sautner
© ÖAV Warnsdorf/Krimml
© Zillertal Arena
© Zillertal Arena
© Zell-Gerlos, Zillertal Arena

unităţi de cazare preferate din Zell-Gerlos, Zillertal Arena


Căutaţi cazare
Anzahl Reisende

serviciu

Sosire Zell-Gerlos, Zillertal Arena

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Zell am Ziller

powered by Rome2Rio

Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.