Alpinariul Galtür


Galtür este un sat cu granițe naturale. Alpinarium Galtür oferă o vedere de ansamblu asupra vieții montane în care confruntarea cu amenințările muntelui generează dorința de independență, dar și întrebări tulburătoare legate de supraviețuire.

  • Alpinariul Galtür este o componentă principală a unui zid de apărare de 345 metri lungime și 19 metri înălțime, ridicat după avalanşa din februarie1999.
  • Unicitatea arhitecturii de la Alpinariul Galtür constă în combinația dintre zidul de apărare si sala de expoziții.
  • Expoziţia „Zidul – Viaţa pe munte - Fascinaţia zăpezii - Mitul avalanşei " atrage atenția asupra fenomenelor legate de schimbările climatice și a eforturilor oamenilor de adaptare la noile condiții și de întelegere a naturii.
  • Perceperea munților, potecile și șoselele, comerțul și păstrarea propriei identități sunt aspecte importante ale acestei expoziții.
  • Avalanșa este o temă principală a acestei simfonii montane.
  • În sala de proiecție cu o capacitate de 80 de persoane, filmul regizorului Lutz Maurer, “Munți în mișcare” (Berge in Bewegung), fascinează publicul. Documentarul emoționant prezintă felul în care evenimentul din 23 februarie 1999 a produs schimbări radicale în viața întregii comunități Galtür. 
© Alpinarium Galtür

Marţi - duminică între orele 10:00 – 18:00

Deschide harta interactive


Informaţii despre localitate


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Hauptstraße 29c, Galtür

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai multe destinaţii de excursii din regiune


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat