AQUA DOME Tirol, Complexul termal din Längenfeld


Clădirea spațioasă cu o arhitectură deosebită vă invită să intrați în spectaculoasa lume a apelor de la AQUA DOME. Vă așteaptă o gamă largă de oferte: cu siguranță veți avea parte de odihnă și relaxare într-o atmosferă deosebită, într-un cadru elegant. Desprindeți-vă de cotidian și profitați de efectele benefice ale apelor termale sulfuroase în minunatul peisaj al munților din din Ötztal - vi se va tăia răsuflarea!

  • La băile termale din Längenfeld vă puteți bucura de o ofertă extrem de variată: în partea centrală se află izvorul Thermendom, în formă de cristal, unde puteți înota în două bazine mari cu apă termală caldă. Atracția principală din exteriorul acestora sunt cele trei bazine cu un design modern, tip cochilie aparent plutitoare: cochilia cu bule de aer, cochilia cu sulf și bazinul cu jocuri de lumini si muzică subacvatică.
  • Descoperiți saunele pline de eleganță și rafinament: pe lângă șapte feluri diferite de saună și băi cu abur puteți încerca duşurile cu efecte de intemperii cum ar fi ploaia tropicală, cascada sau baia de ceaţă – va fi o experiență deosebită! Răsfățați-vă în saloanele de Beauty şi Spa și bucurați-vă de un tratament personalizat adaptat nevoilor dumneavoastră.
  • Pentru cei dornici de mișcare există în AQUA DOME un bazin de 25 de metri lungime dedicat sportivilor și un altul în care se practică aqua gym și aqua cycling. Vă stă la dispoziție și un centru fitness echipat cu cele mai moderne aparate sportive.
  • La „Arca lui Noe din Alpi” intrați în zona dedicată copiilor și familiilor unde veți descoperi două bazine de înot mari care se află pe puntea unui vapor, un tobogan uriaș și locuri de joacă într-o lume plină de fantezie și mister.
  • Restaurantul cu autoservire vă oferă o varietate largă de mâncăruri, atât pe gustul celor care au grijă să consume un număr redus de calorii cât și pe cel al adevăraților gurmanzi.
  • Nou! Începând cu Decembrie 2013: Spa 3000
  • Noua zonă de wellness este situată pe 2 etaje și se întinde pe o suprafață generoasă de peste  2.000 m². Sauna cu ierburi alpine tipice zonei “Ötztal”, varietatea unică a băilor de ierburi alpine și efectele benefice ale băilor minerale “Ötztaler Kristallbad“ vă vor face să intrați într-o stare de relaxare profundă.
© Aqua Dome

  • Băi termale
         Sâmbătă - Joi: 9:00 - 23:00 (Ora de închidere 22:30)         Vineri: 9:00 - 24:00 (Ora de închidere 23:30)
  • Saună
         Sâmbătă - Joi: 10:00 - 23:00 (Ora de închidere 22:30)         Vineri: 10:00 - 24:00 Uhr (Ora de închidere 23:30)
  • Fitness
         Zilnic: 8:00 - 22:00

Deschide harta interactive

Informaţii despre localitate


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Oberlängenfeld 140, Längenfeld im Ötztal

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai multe destinaţii de excursii din regiune


Mai sus
Live Chat
Live Chat