Castelul Ambras


Castelul Ambras din Innsbruck este o destinaţie de vacanţă atractivă prin camera colecțiilor de artă, “camera minunilor” (Wunderkammer), camera armurilor şi galeria portretelor Habsburgilor. Pentru copii se organizează un tur special cu ghid. Grădinile vaste ale palatului cu rățuștele de pe lac și locul de joacă pentru copii reprezintă o atracție pentru întreaga familie.

  • Deasupra orașului Innsbruck, pe o stâncă cu structură șistoasă, tronează  impresionantul castel renascentist Ambras.
  • Grădina idilică a castelului în care se găsesc copaci foarte vechi reprezintă o destinație de vacanță îndrăgită de locuitorii din Innsbruck.
  • În castel, vizitatorii vor fi încântați de martorii unui trecut măreț: colecțiile impresionante de artă, realizate de arhiducele Ferdinand II, se găsesc printre altele în camera colecțiilor de artă și “camera minunilor” (Wunderkammer), în camera armurilor și în camera antichităților.
  • Galeria portretelor Habsburgilor găzduieşte peste 200 de tablouri, printre care lucrările de valoare ale unor artiști celebri, cum ar fi Lukas Cranach, Tizian, van Dyck și Diego Velasquez.
  • Parterul Castelului de Sus găzduiește Colecția de Sculptură Medievală Târzie, capodopera fiind reprezentată de Altarul Sf. Gheorghe al Împăratului Maximilian I.
© Schloss Ambras

Zilnic 10:00 - 17:00În august 10:00 - 18:00

Deschide harta interactive


Informaţii despre localitate


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Schloßstraße 20, Innsbruck

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai multe destinaţii de excursii din regiune


Mai sus
Live Chat
Live Chat