Castelul Landeck


Castelul Landeck, situat pe valea Oberinntal din Tirol, este locul în care cultura, mistica, spiritualitatea și economia se îmbină armonios. Lăsați-vă vrăjiți de ambianța unică și descoperiți misterele din Muzeul de Istorie Locală sau din Galeria Castelului. Și copiii? Cu puțin noroc vor descoperi comoara bine ascunsă în castel.

  • Zidurile Castelului Landeck, construite în jurul anului 1290 ca sediu juridic și administrativ, au multe de povestit: reflectă istoria bogată a castelului si vă dezvăluie, dumneavoastră și familiei dumneavoastră, o lume absolut captivantă.
  • Castelul a fost construit de Contele de Ulten direct pe Via Claudia Augusta, una din cele mai importante și cunoscute artere romane. Contele Meinhard II din Tirol – Görtz a extins Castelul Landeck. Perioada de glorie a castelului a fost cea a cavalerilor de Schrofenstein, pe urmele cărora veți putea păși în cursul vizitei dumneavoastră.
  • Castelul Landeck conferă o însemnătate cu totul nouă termenului de ‘Muzeu de Istorie Locală’. Lăsați-vă purtat în trecutul emoționant al Tirolului de Sus vizitând expoziția permanentă „Rămâneți sau evadați"! Expoziția prezintă fragmente din viața „de acasă“ și „din locuri îndepărtate".
  • În cadrul Galeriei veți descoperi lucrările unor artiști contemporani regionali și internaționali și expozițiile interesante dedicate unor teme actuale și istorice.
  • Copiii nu se vor plictisi cu siguranță în Castelul Landeck. Captivanta căutare de comori îi va purta pe cei mici prin zidurile vechi ale întregului castel, unde îi vor întâlni pe cavaleri. Iar la finalul turului vom vedea: Cine a găsit toate comorile?
© Tirol Werbung / Aichner Bernhard

  • În perioada 10.04.- 12.05.2013
Duminică - vineri 13:00 – 17:00
  • În perioada 13.05. - 30.09.2013
Duminică - vineri 10:00 – 17:00
  • În perioada 01.10. - 26.10.2013
Duminică - vineri 13:00 – 17:00

Deschide harta interactive


Informaţii despre localitate


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Schlossweg 2, Landeck

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Live Chat
Live Chat