Ferdinandeum


Porniți într-o călătorie în istoria Tirolului. Ferdinandeum a fost fondat în 1823 și este al treilea cel mai vechi "Muzeu Național" din perioada monarhiei austro-ungare, după muzeele din Budapesta și Graz.

  • Prin colecțiile valoroase de artă, Ferdinandeum dezvăluie identitatea Tirolului. Din 2007 este parte a Muzeelor Regionale din Tirol, alături de Muzeul Arsenalului, Colecțiile de Istorie Naturală, Muzeul de Artă Populară și Capela Imperială.
  • Vizitarea începe de la subsol cu colecțiile pre- și protoistorice precum și cu colecțiile din perioada romană din Epoca Pietrei, trecând prin Epoca Bronzului, Epoca Fierului și Perioada Romană până în Evul Mediu timpuriu.  
  • Primul etaj al acestei clădiri istorice este dedicat colecțiilor de artă cu obiecte reprezentative din Perioada Gotică până la Renaștere și Galeriei de Pictură Flamandă.
  • Etajul al doilea și al treilea găzduiesc obiecte baroce, o colecție de instrumente de coarde, lucrări de artă din secolului XIX, galeria de artă modernă și "galeria studio" cu lucrări de artă contemporană.
  • În fiecare duminică începând cu ora 10:00 oaspeții sunt așteptați în Cafe Kunstpause unde pot servi un “mic dejun la muzeu” (Museumsfrühstück) urmat de un tur ghidat.
© TVB Innsbruck

Marți – duminică 09:00 – 17:00 

Deschide harta interactive


Informaţii despre localitate


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Museumstraße 15, Innsbruck

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai multe destinaţii de excursii din regiune


Mai sus
Live Chat
Live Chat