Centrul ecvestru Ebbs


Centrul ecvestru Ebbs este locul în care nu numai iubitorii de cai au parte de experiențe extraordinare. Atracția principală sunt caii pur-sânge, premiații rasei tiroleze Haflinger. Printre ei se numără inclusiv cai de talie mondială şi campioni europeni premiați din ultimii 15 ani. Centrul ecvestru Ebbs merită vizitat indiferent de vreme sau anotimp!

  • Centrul ecvestru Ebbs este una din cele mai renumite herghelii din Austria, cunoscută la nivel mondial pentru caii pur-sânge ai rasei tiroleze Haflinger.
  • În grajdurile centrului ecvestru vă așteaptă aprox.130 de cai din octombrie până în mai. În lunile de vară, atunci când caii tineri sunt pe pășunile montane, puteți vizita turmele de iepe cu mânji și armăsari.
  • La Centrul ecvestru puteți lua ore de echitație și călărie de la instructori calificați.
  • Muzeul învecinat oferă o vedere de ansamblu asupra acestor animale. Aici găsiți atât calești vechi și sănii dar și instrumente agricole vechi precum șei, pluguri, grape, vagoane și sănii de lemn trase de cai.
  • Pe 12 / 19 / 26 Iulie și pe 2 / 9 / 16 / 23 August are loc o demonstrație de 60 de minute în cadrul căreia caii special antrenați își arată abilitățile, iar în ultima sâmbătă din septembrie are loc cea mai mare licitație de mânji din rasa Haflinger. Aproximativ 250 de mânji sunt scoși la licitație și sunt preluați de noi proprietari din întreaga lume - este un adevărat spectacol pentru iubitorii de cai Haflinger!
© ANMEY Photography

Vizitarea centrului mondial al cailor de rasă Haflinger a Centrului ecvestru Ebbs, a grajdurilor (cu iepele şi armăsarii campioni mondiali) şi a muzeului se poate face zilnic între orele 09:00 - 17:00

Deschide harta interactive


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Schlossallee 31, Ebbs

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai multe destinaţii de excursii din regiune


Mai sus
Live Chat
Live Chat