PANORAMA TIROL cu Muzeul Imperial de Vânătoare


Nou construita Panorama Tirol se află pe Bergisel, locul unde s-au desfășurat luptele pentru independența Tirolului. Clădirea nou construita, cu arhitectură absolut remarcabilă, găzduiește una din ultimele picturi panoramice de dimensiuni impresionante din întreaga lume. De aici începe descoperirea Tirolului mitic și bucuria unei priveliști care vă va tăia răsuflarea: de pe această înălțime se pot admira lanțul muntos de nord al Tirolului și valea Inn-ului, Inntal.

  • Muzeul de pe Bergisel, deschis în 2011, este o destinație atractivă pentru întreaga familie. Aici începe călătoria captivantă prin istoria Tirolului, iar “mitul tirolez” își evidențiază cele mai neașteptate fațete.
  • În inima muzeului se află pictura panoramică de dimensiuni impresionante cu o suprafață de 1.000 metri pătrați. Această operă de artă a fost realizată de pictorul Michael Zeno Diemer (1867 - 1939) din München, supervizat de Franz von Defregger, creator de tablouri istorice. Panorama de 360 de grade prezintă dramaticul moment istoric al celei de-a treia bătălii de pe Bergisel, care a avut loc în timpul luptelor pentru independența Tirolului. Impresionanta sinergie dintre dimensiune și calitatea artistică  fascinează privitorii.
  • Tot pe Bergisel se află și monumentul dedicat lui Andreas Hofer, conducătorul luptei pentru independența Tirolului duse împotriva trupelor lui Napoleon.
  • Sala expozițiilor permanente “Schauplatz Tirol” este dedicată temelor Religie, Natură, Politica, Antropologie și găzduiește exponate captivante, surprinzătoare și uneori stranii.
  • Panorama comunică subteran cu Muzeul Imperial de Vânătoare. Aici se găsește o colecție impresionantă referitoare la istoria militară a Tirolului din secolele XIX și XX.
© Tiroler Landesmuseen

Miercuri – luni orele 09:00 – 17:00

Deschide harta interactive


Informaţii despre localitate


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Bergisel 1-2, Innsbruck

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai multe destinaţii de excursii din regiune


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat