Satul Ötzi


Satul Ötzi din Umhausen este locul unic în care puteţi experimenta o călătorie în timp în Alpii din Epoca Pietrei. Pe o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi veţi deveni adevăraţi cunoscători ai felului în care trăiau, locuiau şi se gospodăreau oamenii în era neoliticului şi vă veţi simţi transpus în timp în vremea lui Ötzi, Omul Gheţurilor care mergea la vânătoare pe aceste tărâmuri.

  • "Ötzi" s-a făcut cunoscut cu totul neașteptat: în 1991, când a fost descoperită mumia lui în gheaţă la Hauslabjoch, pozele au circulat în jurul lumii. Omul Gheţurilor, care a trăit în mileniul 4 înainte de Hristos, a oferit multe informaţii valoroase despre viaţa din perioada aceea.
  • În satul Ötzi retrăiţi perioada în care Omul Gheţurilor obişnuia să meargă la vânătoare pe aceste tărâmuri. Meşteşugurile şi vânătoarea, şamanismul, cultul sacrificial şi ritualurile zilnice oferă o imagine de ansamblu asupra vieţii simple dar profunde și bine planificate a oamenilor din Epoca Pietrei .
  • Satul Ötzi construit sub conducerea academică a Universităţii din Innsbruck nu reprezintă un punct de atracţie numai pentru pasionații de istorie, dar şi pentru toţi vizitatorii acestui loc.
  • Pentru copii există un spațiu verde de joacă special amenajat şi un parc de distracţii unde veţi intra în lumea animalelor și veți cunoaște specii care trăiesc pe aceste tărâmuri încă din vremea lui Ötzi: cai sălbatici, porci Mangaliţa, specii de capre negre, ovine şi bizoni.
  • Ca o expresie a vechilor ritualuri se organizează în mod periodic evenimente festive care evocă ritualurile specifice acelei vremi îndepărtate.
© Ötztal Tourismus

Zilnic: 09:30 - 17:30 (în octombrie: până la ora 17:00)

Deschide harta interactive


Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Umhausen

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai multe destinaţii de excursii din regiune


Mai sus
Live Chat
Live Chat