Complexe termale in Tirol


În complexele termale din Tirol, relaxarea începe direct de la sosire în unul din unităţile de cayare atent selectate.

Stațiunile balneo-climaterice situate în regiunea Tirol dispun de mai multe baze de tratament și băi termale. De la staţiuni balneare pentru tratament la complexe SPA puteți găsi tot ce vă doriţi. Izvoarele termale din zonă sunt recunoscute pentru tratarea diferitelor afecțiuni reumatologice, iar serviciile din stațiunile balneare sunt excepționale. 

Apele termale din aceste statiuni sunt bogate în sodiu, clorură, sulfat și sulf indicate în tratarea afecțiunilor reumatice. Temperatura apei variază în funcție de bazin și proprietățile apei putând ajunge și la 40 de grade.
Centrele de SPA vă îmbie cu masaj, cu saună uscată sau udă, cu lămpi cu infraroşii, cu înot sau fitness în apă și alte servicii.

În cadrul acestori staţiuni balneare veţi găsi oferte de cazare și pachete pentru orice buzunar. 

În mijlocul Alpilor din Ötztal vă așteaptă o Lume a Apelor captivantă: Aqua Dome – Tirol Therme Längenfeld oferă pe o suprafață de aproape 50.000 m² o combinașie unică de distracție la bălăceală, sport, SPA și sănătate. Sursa termală care izvorăște în acest complex este una bogată în sodiu, clorură, sulfat și sulf. Ea este indicată în cazul afecțiunilor reumatice și semne de atrofiere. Apa cu o temperatură de ca. 40 de grade se pare că face miracole și în vindecarea plăgilor.

În singura stațiune balneară din Tirol Bad Häring apa mineral cu sulf își împrăștie efectele curative. Cu aceasta se tratează afecțiunile reumatice și atrofierea oaselor la încheieturi și la coloană. Complexul balnear de patru stele plus din localitate oferă de asemenea cure de dezintoxicare și slăbire, terapia de combatere a stresului precum și stadii de recuperare în urma unor intervenții ortopedice. Băi în sulf și acid carbonic, împachetări cu nămol și diferite tehnici de masaj îi ajută pe oaspeți să-și recapete binestarea fizică și sufletească.

Complexul Aigner Bad, o bijuterie micuță, ascunsă în valea Hochpustertal din Tirolul de Est funcționează încă din 1772 și este sub protecție mondială. Inițial a fost un Complex balnear pentru țăranii din zonă și oamenii simple. Complexul are la bază un izvor de apă bogată în calciu, sulfat și minerale, care tratează reumatismul, guta și sciatica. Astăzi însă a fost restaurat devenind astfel o adevărată bijuterie care trebuie vizitată și de ce nu încercată.

Confortabil este și în complexul Gesundheits- & Therapiezentrum Mineralheilbad Mehrn la intrarea în valea Alpbach. În acest centru terapeutic și complex termal recunoscut și avizat de Casa de Asigurări de Sănătate vă stau la dispoziție tratamente curative clasice, cure de saună, aromaterapie, ayurveda, tratamente cosmetice complete și multe altele.

Mai sus
Live Chat
Live Chat