Canyoning


La canyoning urmați cursul sălbatic al apelor pe o cale unică și originară.

Face­ti parte din cei care practică acest sport. Tirolul oferă condiții optime pentru aventură pitorească de canyoning. Izvoarele de munte se îngustează şi îşi fac cursul prin munte până în prăpăstii. Fiți unul dintre cei care practică canyoning.

Cu un echipament adecvat alături de ghizii instruiți faceți canyoning în Tirol prin canioanele  aproape nedescoperite, cascade, pe frânghie peste versanții stâncoşi acoperiți cu muşchi, apoi faceți  o baie răcoritoare în piscină. Puteți urca şi coborâri pe frânghie, puteți face sărituri, plonjări şi înnot, uneori puteți chiar face scufundări în apa adâncă între versanți. Datorită curentului s-ar putea să înghețați în turul de canyoning, picioarele vor fi reci din când în când la plonjarea într-un bazin natural la munte sau la săritura cu frânghia în spatele unei cascade.

Oricine poate participa un la training de canyoning. Ghizii oferă echipamentul necesar: corzi, carabiniere, costume și căști de protecție și împart participanții pe grupure, în funcție de nivelul de experiență. Pentru a începe aventura la canyoning vă stau la dispozitie canioanele cu peisajul canyonian bogat în toată regiunea Tirol.


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat