Biciclete electrice


Rețeaua deasă de centre de închiriere și realimentare fac posibilă o plimbare fără griji cu bicicleta electrică.

Confortabilă, plăcută dar totuși sportivă: cu bicicleta electrică ajungeţi ușor până sus de tot ȋn Tirol. Energia electrică vă susţine mobilitatea. Cele mai moderne biciclete se pot închiria cu ușurinţă, foarte avantajos de oriunde din Austria.

Pedalaţi și prindeţi avânt mai mare: apăsaţi pe pedale; la bicicleta electrică aveţi cu ajutorul electro motoarelor viteză mai mare și vă păstraţi din energia proprie. Bicicleta electrică se bucură de o popularitate din ce ȋn ce mai mare. Fie că faceți parte din categoria fanilor biciclei electrice sau doriți să încercați un alt tip de ciclism, ȋn Tirol sunteţi la locul potrivit. Regiunea din inima Alpilor este pionieră în domeniul bicicletelor electrice. În multe regiuni este foarte ușor să închiriați o bicicletă electrică și ajungeţi ȋn cele mai frumoase destinaţii, confortabil dar totodată sportiv.

21 regiuni pentru biciclete electrice și cel mai mare circuit de ciclism electric din lume

Fie în Karwendel, Ötztal  sau la Achensee: în cele peste 20 de regiuni pentru biciclete electrice din Tirol, veți găsi cu ușurinţă, repede un centru de ȋnchirieri la fiecare colț. Datorită unei infrastructuri  foarte bine puse la punct cu bicicleta electrică ajungeţi ȋntotdeauna la destinaţia aleasă. Chiar dacă bateria bicicletei electrice se descărcă pe drum, nu va fi nicio problemă deaorece veți găsi stații de reîncărcare pe drum.

O nouă dimensiune ȋn ceea ce privește mobilitatea cu bicicletele electrice o puteți descoperi în Alpii Kitzbühel și Munții Kaisergebirge. Aici găsiţi Lumea Bicicletei Electrice, cea mai mare regiune de acest fel pe plan internațional. Circuitul de ciclism electric are peste 1.000 de km de trasee, care conectează nouă  regiuni turistice. Eficiența este asigurată de cele 84 de centre de ȋnchiriere și 70 de stații pentru schimbarea bateriilor. Cu  bicicleta electrică ajungeţi la destinaţia dorită relaxaţi astfel încât puteți să vă focusați pe lucurul cu adevărat important: să vă reîncărcați propriile baterii într-un peisaj superb .


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat