Cele mai bune regiuni de schi din sezonul 2017 - 2018


Fiecare din cele 80 de regiuni de schi din Tirol asigură pârtii perfect preparate, siguranța zăpezii și o infrastructură excelentă. Dar în această iarnă dorim să vă invităm în special în regiunile prezentate mai jos.

Ötztal: Punctul culminat îmbrăcat în alb al Tirol-ului


În sezonul de iarnă care durează din septembrie până în mai, regiunea vă oferă tot de la A precum Après-Ski la Z precum zăpadă garantată. Indiferent dacă călătoriți cu familia sau cu grupul de prieteni, cea mai bună relaxare după o zi pe pârtie este pentru toată lumea fără îndoială complexul termal Aqua Dome. Sölden, destinația de top din regiune atrage oaspeții internaționali cu sport, acțiune și savoare la cel mai înalt rang. Iar stațiunile Obergurgl și Hochgurgl trăiesc din plin sloganul lor comun „Schi de cea mai bună calitate“ oferind servicii conforme oaspeților lor.  

De ce merită să vă planificați vacanța în Fügen- Kaltenbach


Peste 100 de km de pârtii, 59 de instalații de urcare, sigure și moderne, care urcă până la 2500 de metri altitudine, pârtii de coborâre pline cu zăpadă, transport gratuit cu autobuzul între localități și stațiile telecabinelor, toate fac din domeniul schiabil „Fügen-Kaltenbach“, cu stațiunile de top Hochfügen și Hochzillertal, una dintre cele mai atractive și sigure destinații de iarnă din Alpi.

Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat