© Tania Marcadella / Windkraft
© Tania Marcadella / Windkraft

Abgesagt

Muzică în uriaș

Wattens, 21.05.2020 - 24.05.2020

Franz Schubert și cvartetul de coarde stau în 2017 în centrul festivalului international de muzică de cameră "Muzică în uriaș". Numeroase nume mari din domeniu vor concerta în această primăvară în Wattens printre care renumita Orchestră de Cameră a Angliei.

Un program diversificat care cuprinde cinci cvartete își așteaptă publicul pasionat în cadrul festivalului "Muzică în uriaș", aflat la cea de-a 14-a ediție. Atenția se concentrează în acest an pe Franz Schubert. Reprezentațiile au loc în cadrul Lumii cristalelor Swarovski și Business Building Brandtgut din Wattens precum și la centrul ecvestru Schindlhof dn Fritzens, fiind susținute de cvartetul Minetti Quartett, grupul Quatuor Diotima, cvartetul Jerusalem cu clarinetista Sharon Kam, cvartetul Belcea și cvartetul Kitgut.

Organizatorii în frunte cu coordonatorul artistic Thomas Larcher, compozitor și pianist renumit din Tirol, au reușit de asemenea săcontracteze faimoasa Orchestră de Cameră a Angliei precum și Ansamblul Berliner Scharoun. Ansamblul german va preda și la programul de master „Impuls“ cu ocazia aniversării de 50 de ani de la înființarea Școlii de Muzică din Wattens.

© Bonica Ayala / Roomful of Teeth
Deschide harta interactive

Date importante

21.05.2020 - 24.05.2020

nu există informaţii despre preţuri

loc de desfăşurare


6112 Wattens

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: 6112 Wattens

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare
Anzahl Reisende

Mai multe evenimente din regiune

Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.