Senzații în alb


St. Anton am Arlberg, 21.04.2018

La această competiție cei 555 de sportivi înscriși vor trebui să cucerească legendara coborâre de pe Valuga din St. Anton am Arlberg marcând totodată sfârșitul sezonului de schi.

Este un tablou unic pentru pasionații sporturilor de iarnă momentul în care peste 550 de sportivi pornesc concomitent în jos de pe vârful Vallugagrat înalt de 2.645 m. Startul în această competiție este unul dintre cele mai neobișnuite devenit între timp legendar. Pentru competiția care va avea loc pe data de 22 aprilie 2017 s-au înscris 555 de sportivi din întreaga lume. Înscrierile sunt deschise pentru toți cei interesați, însă doar cei experimentați reușesc să finalizeze întreg traseul.  

"Senzații în alb" este prima parte a triatlonului "Vulturul din Arlberg", care se continuă pe 22 iulie cu un semimaraton și pe 19 august cu un maraton ciclist. Traseul până la sosire are o lungime de nouă km și parcurge 1.350 m altitudine. Una dintre cele mai grele etape o reprezintă "muntele durerii", o urcaee de 150 m, care trebuie parcursă într-un anume ritm pentru a putea fi finalizată. 

Startul coborârii pe pârtie este la ora 17:00, două ore mai târziu se anunță câștigătorul după care începe petrecerea de apres-ski. Competiția marchează și finalul sezonului de schi din regiunea Arlberg. Instalaș=țiile de urcare își opresc activitatea după-masa iar cei mici se bucură de un concurs organizat exclusiv pentru ei. 

Senzații în alb imediat după start, © TVB St. Anton am Arlberg / Josef Mallaun
Deschide harta interactive

Date importante

21.04.2018

informaţii despre preţuri

45,-

loc de desfăşurare

St. Anton am Arlberg
Dorfstraße 8
6580St. Anton am Arlberg

Sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Dorfstraße 8, 6580 St. Anton am Arlberg

powered by Rome2Rio

Căutaţi cazare


Mai sus
Live Chat
Live Chat