© Tirol Werbung / Kathrein Verena
© Tirol Werbung / Kathrein Verena

Sosire cu maşina personală

Sosirea în Tirol cu maşina personală este foarte simplă– iar aceasta din orice punct cardinal. Indiferent ce traseu veţi alege planificatorul de rute vă indică, unde anume să vă îndreptaţi.

Drum liber cu vinieta

Dacă ruta aleasă parcurge autostrăzi, vă rugăm să aplicaţi din timp o vinietă pe parbrizul maşinii dumneavoastră. Cluburile automobilistice, benzinăriile şi punctele de trecere ale frontierelor vi le pot pune la dispoziţie oricând. Pentru sejururi de scurtă durată se recomandă o vinietă de 10 zile. Pentru cine vizitează Tirol-ul mai îndelungat sau mai frecvent, este mai rentabilă o vinietă pentru două luni, respectiv vinieta anuală. Prin intermediul vinietei, drumul liber la sosirea cu maşina personală vă este asigurat. Informaţii despre preţurile actuale vă sunt disponibile prin accesarea www.vignette.at.

Călătorind prin Tirol cu maşina personală, în orice condiţii meteo

Tirol-ul are ceva de oferit în orice anotimp. Cine vizitează regiunea Tirol iarna trebuie să fie pregătit pentru zăpadă şi gheaţă abundente. Echipaţi-vă pentru a călătorii prin Tirol cu maşina personală: cu cauciucuri de iarnă şi lanţuri antiderapante maşina personală face faţă oricăror condiţii meteo. Informaţii despre starea actuală a drumurilor sunt puse la dispoziţie spre exemplu de către Automobil Clubul automobilistic austriac (ÖAMTC).

Wie gefällt Ihnen dieser Artikel?

Sie möchten eine Antwort von uns erhalten? Dann kontaktieren Sie uns bitte über das Kontaktformular.

Mai sus

Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.