© Christoph Plank
© Christoph Plank

Sosire cu avionul

Zburaţi în Tirol! Datorită unei bune legături la reţeaua aviatică mondială, aeroportul Innsbruck-Kranebitten este deservit de mai multe ori pe zi de companiile aeriene europene. Astfel, regiunea turistică.

Numeroase zboruri în regim de linie şi charter vă facilitează o călătorie simplă şi confortabilă prin Tirol. Atât principalele companii aeriene ca spre exemplu Austrian Airlines, British Airways, Lufthansa sau Airberlin, dar şi firmele independente de mai mici dimensiuni aterizează şi decolează în şi din Innsbruck la intervale zilnice sau săptămânale. Pentru detalii suplimentare despre traseele aviatice precum şi posibilităţile de rezervare, vă rugăm să accesaţi site-ul Aeroportului Innsbruck , la adresa www.innsbruck-airport.com

În mod alternativ, Tirol-ul este uşor accesibil şi din aeroporturile München, Memmingen, Zürich sau Salzburg. Servicii de transfer bine organizate vă transportă, împreună cu bagajele dumneavoastră, în cel mai scurt timp spre Tirol, în inima Alpilor.

Transfer spre destinaţia turistică

Aeroportul Innsbruck este un punct de plecare optim pentru a călătorii mai departe spre destinaţia turistică aleasă din Tirol. Datorită poziţiei sale centrale, există astfel o foarte bună legătură la mijloacele de transport în comun precum şi la reţeaua de autostrăzi.

  • Pe traseul de transport în comun cu autobuzul (linia „F“) puteţi ajunge în mai puţin de 10 minute în centrul oraşului Innsbruck sau în circa 20 minute direct la Gara Principală din Innsbruck. De aici, plecaţi spre destinaţia turistică cu trenul sau autocarul.
  • Companiile locale, prestatoare ale serviciilor de transfer şi hotelurile oferă turiştilor un serviciu de transport de la/spre aeroport. Este preferabil să vă adresaţi, în caz de nedumerii, respectivului oficiului turistic sau direct la locul cazării.
  • De asemenea, vă sta la dispoziţie serviciul practic de transbordare transfer.tirol, care leagă toate localităţile din Tirol cu aeroporturile Innsbruck şi München. Puteţi rezerva în mod confortabil acest serviciu cuprinzător şi de înaltă calitate cu până la 72 de ore înaintea momentului plecării.

Informaţii utile

Wie gefällt Ihnen dieser Artikel?

Sie möchten eine Antwort von uns erhalten? Dann kontaktieren Sie uns bitte über das Kontaktformular.

Mai sus

Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit în limba engleză și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.