Fieberbrunn

Această localitate fascinantă este una dintre cele mai frumoase zone din Alpii tirolezi fiind situată la o altitudine de 790m în valea Pillersee. Situată în mijlocul Alpilor Kitzbühel, Fieberbrunn îi așteaptă pe sportivii activi, familii și căutătorii de relaxare deopotrivă.

Fieberbrunn vara:

• Din cei 400km de trasee de drumeții aflate la o altitudine între 700 și 2.500m fiecare drumeț găsește ce îsi dorește.
• Valea Pillersee face parte din ascociaţia Satelor Family Tirol, asfel încât serviciile sunt adaptate familiilor cu copii. Copii se vor distra de minune într-unul din parcurile tematice precum Timoks Alm, cu roller coaster-ul Timok, Triassic Park sau Parcul de Aventuri Pillersee.
• Pasionații de cățărări au descoprit deja demult stațiunea Fieberbrunn. Ca şi regiune Climbers Paradise, valea Pillersee se numără printre cele mai bune regiunii de căţărări din tirol. Vă aşteaptă aici o regiune de căţărări cu peste 500 de rute, o serie de pasaje și parcul cu corzi la înălțime Fun Connection.
• Unități de cazare de toate categoriile și restaurante diversifícate au grijă de bunăstarea dvs.

Fieberbrunn iarna:

• Cu peste 100 de zile de ninsoare pe an, valea Pillersee și implicit stațiunea Fieberbrunn au o siguranță mare a zăpezii.
• Regiunea este considerată o Mekka pentru schiul fond fiind una dintre cele mai bine cotate de acest gen din Tirol. În Fieberbrunn se găsesc ca. 25km de pârtii preparate pentru schi fond, regiunea în sine punând la dispoziție peste 110km pentru stilul clasic de schi fond și skating.
• 11 instalații de urcare și 43km de pârtii vă stau la dispoziție în regiunea de schi Fieberbrunn. Calitate peste cantitate este sloganul aici. Dar cu toate acestea și schiorii și snowboarderii găsesc ceea ce își doresc în valea Pillersee, întreaga regiune având un total de 97km de pârtii.
• Regiunea de schi Fieberbrunn este deja o locaţie cunoscută pentru pasionaţii de freeride. La Tururl Mondial de Freeride se întâlnesc aici cei mai buni schiori din lume ca să triumfe pe pârtiile cu zăpadă pudră de pe Wildseeloder.
• La fel de diversificate ca și activitățile pentru timpul liber sunt și posibilitățile de cazare din zonă, de la hoteluri, cabane și pensiuni familiale.

 

Activităţi de vacanţă în FieberbrunnAlle Aktivitäten+
© Tirol Werbung/Bernd Uhlig
© PillerseeTal
© PillerseeTal
© TVB PillerseeTal

unităţi de cazare preferate din Fieberbrunn


Toate apartamentele de vacanţă din FieberbrunnToate hotelurile din Fieberbrunn
recomandat pentru

cupluri
42% (11)

familii
42% (11)

single
15% (4)

afaceri
0% (0)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat