Hall in Tirol

Istoricul oraș de sare Hall din Tirol cu cei 11.500 de locuitori ai săi, situat la o altitudine de 574m pe valea răului Inn se află la doar ca. 10km la Est de Innsbruck. Aici veți găsi combinație armonioasă între natură și cultură.

Hall in Tirol vara:

• Istoria tumultoasă a orăselului Hall se datorează în principal minelor de sare care au funcționat aici în Evul Mediu. Pe de altă parte în secolul 15 a fost bătută aici prima monedă veritabilă de argint, așa numitul Taler. În Cetatea Hasegg cu Turnul Monezilor precum și în Muzeul Monedei Hall puteți afla toate detaliile privind istoria orașului.
• Cel mai mare oraș vechi din Tirol vă așteaptă cu multe magazine la shopping. La piața săptămânală țărănească puteți achiziționa produse regionale proaspete.
• Festivalul de Paști anual vă oferă cele mai bune manifestări culturale, cu concerte, muzică și teatru tradiționale dar și contemporane.
• Peisajul din zonă este ideal pentru pasionații de drumeții, cățărări, ciclism și paragliding.
• Hall se învecinează în partea de Nord cu Parcul Natural Karwendel. Astfel pe traseele de drumeții Nature Watch aflați multe noutăți despre natura montană din Tirol.

Hall in Tirol iarna:

• Hall din Tirol este cel mai mare oraș vechi din Vestul Austriei având clădiri păstrate într-o stare impecabilă, care crează o simbioză perfectă cu arhitectura modernă a unor construcții precum hotelul Universității UMIT sau Centrul cultural Salzlager. Multele magazine și buticuri atrag pasionații de cumpărături.
• În Evul Mediu Hall era cel mai important punct comercial din vale datorită minelor de sare. Aici au fost folosiți predecesorii Dolarilor, așa numiții Taleri. Acest fapt istoric este amintit până în ziua de azi prin Cetatea Hasegg și Turnul Monezilor precum și prin Muzeul Monedei Hall.
• Foarte interesant aici este și Tărgul de Craciun cu ocazia căruia se proiectează zilele lunii decembrie precedente Craciunului pe casele din oraș într-un stil cât mai colorat. Străzile orașului sunt de asemenea împodobite cu steluțe și ornamente de Crăciun. Iar standurile cu produse tradiționale ademenesc trecătorii la cumpărături.
• De asmenea pe timp de iarnă în regiunea de schi Glungezer din apropiere toate forțele se unsesc pentru a crea cele mai bune condiții pentru pasionații de schi, schi fond și săniuș.
• Arta culinară are o valoare deosebită aici iar cele 40 de unități gastronomice și festivalurile din regiune își răsfață de fiecare dată oaspeții

unităţi de cazare preferate din Hall in Tirol


Toate apartamentele de vacanţă din Hall in TirolToate hotelurile din Hall in Tirol
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat